Vv Hollandscheveld op dreef tegen Sc Lutten

HOLLANDSCHEVELD - Na de nodige officiële verplichtingen op het veld van Lutten, in verband met het 60 jarige bestaan van sc Lutten, begon de wedstrijd een kwartier later.

Hollandscheveld begon volop in de strijd deze middag en voetbalde vooral het eerste half uur prima. sc Lutten deed in deze fase van de wedstrijd niet mee. Na amper een kwartier spelen gaf Maykel Mol de bal van achteruit op Robin Sikken en hij stuurde Mathijs Snippe weg. Deze was de verdediging van Lutten te snel af en hij werkte de bal achter de keeper 0-1.

Nog geen 5 minuten later was er een vrije trap voor vv Hollandscheveld en Mark van Nuil nam de vrije trap. Het was Robin Sikken die binnen kon koppen 0-2. En het werd zelfs nog mooier.

Net voor rust was het Jan Hagen die de 0-3 aantekende. Na rust kwam er iets ander Lutten uit de kleedkamer, maar ook Hollandscheveld bleef strijden. Het was Lutten dat in de 52 minuut de bal met een mooi lobje over Lennard Vos heen schoten.

Even later nog een bal op de lat van Lutten, maar Hollandscheveld bleef goed geconcentreerd voetballen en kreeg nog enkele grote kansen, maar de uitslag bleef 1- 3. Een heerlijke overwinning die dik verdiend was!