Te koop in Drenthe: Zeer luxueuze woonboerderij met inpandig zwembad

Te koop in Drenthe: Zeer luxueuze woonboerderij met inpandig zwembad

EMMEN - Zeer luxueuze en ruime WOONBOERDERIJ gelegen in het prachtige buurtschap Noordbarge!

U heeft de beschikking over een eigen overdekt zwembad, tennisbaan met verlichting, dubbele rietgedekte garage met gastenverblijf op de eerste etage en een woonoppervlakte van ruim 635 m2 en een perceel van 5000 m2. Dit alles op loopafstand van het bruisende centrum van Emmen!

De woonboerderij is vanaf 2013 onder architectuur verbouwd en gemoderniseerd, zo is de woonboerderij weer teruggebracht van dubbele naar enkele bewoning. Tijdens de verbouwing zijn de authentieke details van de woonboerderij bewaard gebleven en moderne accenten als beton, RVS en donker hout toegevoegd, wat het geheel tot een uitzonderlijk object maakt. De indeling is zo ontworpen dat transparantie, functionaliteit en verbinding de basis zijn van een heerlijke woonomgeving, de houten gebinten-constructie die overal zichtbaar is, geeft de landelijke uitstraling ook binnenshuis perfect weer.

Indeling
Begane grond: Wanneer u de grote hal binnenkomt met rondom natuurlijk licht kunt u in een oogopslag de symmetrie, rust en diepte van de gehele woning aanschouwen. Neem daar even de tijd voor. Via de fraaie en ruime hal met dubbele garderobe betreedt u de woonboerderij waar u aan de linkerzijde de beschikking heeft over een riant kantoor met zicht op de prachtige living. Middels de twee openslaande deuren komt u de landelijke living voorzien van "zitkuil" met open haard. Door de vele raampartijen heeft u meer dan voldoende natuurlijke lichtinval. Vanuit de zitkuil heeft u prachtig zicht op de vide van de bovenverdieping en de indrukwekkende gebinten-constructie. De naast gelegen tussenhal heeft en een apart toilet met fonteintje. Door de traditionele schuifpui - die aangepast is om de sfeer in de boerderij te borgen - opzij te schuiven komt u in het "kloppend hart" van de woning. De multifunctionele en ambachtelijke woonkeuken is werkelijk een plaatje en beschikt over een 6-pits gasfornuis (30 cm pit-pit afstand) met grillplaat, combi-oven, koel/vriescombinatie, wijnklimaatkast, bar gedeelte met ingebouwde gashaard en meer dan voldoende werkruimte om een heerlijk diner te bereiden. Aansluitend treft u de tuingerichte serre die ruimte geeft aan een grote eettafel om meerdere gasten te ontvangen. Het uitzicht oa vanuit het keukenraam en serre op de diepe tuin met appelbomen, treurwilgen, karakteristieke hoge Lindebomen, eekhoorns en diverse vogelsoorten herinnert u er dagelijks aan dat u midden in het historische Drenthse landschap verkeert. Daarnaast is er op de begane grond nog een lounge hoek of open lounge kamer en een logeer- of speelkamer. Vanuit de lounge kamer bereikt u middels de trap het souterrain waar u de beschikking heeft over een bar/wijnkelder en een heerlijk overdekt zwembad, die middels een schuifpui ook vanuit de tuin te bereiken is.

Ligging
Deze karakteristieke woonboerderij is gelegen op een perceel van ruim 5000m2 in het buurtschap "Noordbarge". Dit van oorsprong zelfstandig esdorp wordt gekenmerkt door de lommerrijke klinkerstraatjes waar de authentieke boerderijen en brinken bewaard zijn gebleven. Noordbarge ligt op loopafstand van het bruisende Emmer centrum en uitvalswegen zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Daarnaast is het Noorbargerbos ook op loopafstand te bereiken. Een locatie voor liefhebbers die op zoek zijn naar rust en landelijk wonen, maar de gezelligheid van de stad graag dichtbij hebben.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte circa 637 m2
- Perceeloppervlakte circa 5000 m2
- Inhoud circa 2579 m3
- Zwembad beschikt over eigen technische ruimte
- De woonboerderij beschikt over dak, muur en vloerisolatie, 7 toiletten en 5 doucheruimten.
- Grotendeels dubbele beglazing
- De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming
- Gravel tennisbaan
- Dubbele garage met gastenverblijf

Kortom: Een riante woonboerderij met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau die daardoor direct is te betrekken. Dit op een zeer gewilde en lommerrijke locatie! Doe alvast een VIRTUELE BEZICHTIGING op onze eigen site deflinten.nl, of neem contact op met ons kantoor voor een echte bezichtiging!

Exoneratie: De informatie over dit object is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Zie: www.funda.nl/koop/emmen/huis-40826427-noordbargerstraat-84

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn