Te koop in Drenthe: rietgedekte woonboerderij met verwarmd zwembad, buitendouche en eigen sauna

Te koop in Drenthe: rietgedekte woonboerderij met verwarmd zwembad, buitendouche en eigen sauna

PEIZE - Op een prachtige woonlocatie, omgeven door groen en slechts enkele naburige woningen gelegen volledig gerenoveerde woonboerderij met ruime schuur met een veranda en buitenkeuken, een planten/groente-kas en welness faciliteiten: een verwarmd zwembad, canadese sauna en buitendouche.

Dit rietgedekte woonhuis is vanaf 2014 volledig onderhanden genomen en vergroot tot een volstrekt eigen plek, feitelijk een klein paradijsje op een heerlijk ruime kavel van 1930 m². Op de begane grond bevindt zich onder andere een sfeervolle woonkamer met halfopen keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en op de eerste verdieping treft u de de vide en nog een 4e slaapkamer. Met zijn praktische indeling, 4 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor iedereen om te genieten van privacy en comfort.

De vrijstaande schuur is achter het huis gelegen is gedeeltelijk geisoleerd en in gebruik als bijkeuken en provisieruimte en beschikt over een zeer fraaie veranda – overdekt terras met buitenkeuken van 18 m². Het is hier heerlijk vertoeven tot in de late uurtjes. De planten/groente -kas en de canadese sauna met buitendouche zijn mooie aanvullingen op het “buiten” leven evenals het niervormige verwarmde zwembad die absoluut een favoriet zal zijn bij (klein-)kinderen. Door de ligging, zeker op de achterzijde met een schitterend uitzicht, is het gevoel van landelijk wonen in optima forma aanwezig.

Peize is een gemoedelijke brinkdorp van ca. 5000 inwoners in de kop van Drenthe en gelegen op ca. 10 autominuten van de stad Groningen, Daarnaast is er een prima fietsroute via natuurgebied de Onlanden naar Groningen. Peize is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een goede ontsluiting naar de A 28 en de A 7, heeft alle basisvoorzieningen zoals scholen, gezellige restaurants en cafés. Daarnaast is er een actief verenigingsleven en zijn er verschillende sportaccommodaties.

Zie: funda.nl/koop/peize/huis-42203960-bunnerveenseweg-25

Tiplijn