Te koop in Drenthe: vrijstaande woonboerderij met zwembad, hamam en bioscoop Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woonboerderij met zwembad, hamam en bioscoop

NIEUW BUINEN - Vanwege emigratie willen eigenaren graag snel verkopen, ondanks dat ze nog niet eens in hun eigen gecreëerde landhuis hebben gewoond. Sinds de aanzienlijke prijsdaling is deze gloednieuwe villa nu een nog betere "value for money" aanbieding. Alle meubels, apparatuur, apparaten, badkamers etc. zijn nooit gebruikt. De hele inventaris is in principe gloednieuw.

Welkom bij deze zeer unieke droomvilla, grenzend aan de Hondsrug in Drenthe, waar je in alle rust en luxe kunt genieten van het prachtige Nederlandse landschap. Deze nieuw gebouwde woonboerderij is voorzien van indrukwekkende kenmerken, zoals een 8 meter hoog plafond in de woonkamer, een immense glazen achtergevel en 4 slaapkamers met en-suite badkamers. Dit alles bevindt zich op een royaal perceel van bijna 2400 m2, te midden van de natuur.

De woonboerderij is onlangs opgeleverd en herbergt een aantal unieke designelementen, waaronder een infinity pool, een zwevende open haard, een hamam, een bioscoop en LED-verlichte en zwevende trappen en plafonds. Woorden schieten tekort om alle bijzondere kenmerken te beschrijven. Wanneer je deze pracht met eigen ogen aanschouwt, is verdere uitleg overbodig. Dit imposante huis onderscheidt zich van vele andere huizen in Nederland en biedt een unieke kans om eigenaar te zijn van een staaltje Nederlandse architectuur dat bijna on-Nederlandse luxe is.

Als bonus is de complete inventaris, alle meubels en apparatuur, tot op heden nagenoeg ongebruikt zoals getoond in de presentatie, kostenloos inbegrepen bij de verkoop. Aanvaarding per direct, spoedige sleuteloverdracht mogelijk.

Voor meer informatie en foto's van deze woning, klikt u op deze link.

Tiplijn