Te koop in Drenthe: woonboerderij met grote tuin en eigen zwembad

Te koop in Drenthe: woonboerderij met grote tuin en eigen zwembad

ERICA - Aan de doorgaande weg tussen Emmen en Erica ligt deze recent geheel verbouwde woonboerderij met multifunctionele bijgebouwen op een kavel van ruim 3200 m² eigen grond. De boerderij is in de jaren '30 gebouwd en is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en verduurzaamd hierdoor heeft de woning een energielabel A.

De achtertuin is gelegen op het westen, is prachtig aangelegd en voorzien van een eigen zwembad en een grote overkapping vanwaar een prachtig uitzicht over de landerijen en de zonsondergang.

De woning heeft de volgende indeling:
Achter-entree met vaste kast en meterkast/ 3 royale slaapkamers/ luxe badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche en wandcloset/ studeer- c.q. werkruimte/ gezellige en knusse woonkamer voorzien van speksteenkachel/ luxe woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin/ tussenhal/ toiletruimte voorzien van wandcloset en urinoir.

Verdieping: grote open ruimte in gebruik als slaapkamer, hier zijn eventueel nog meerdere kamers mogelijk/ slaapkamer.

Bijgebouw:
Entree/ technische ruimte/ toiletruimte/ kantine/ kantoor/ garage met overheaddeur/ magazijn/ loods met overheaddeur. Voor een goed beeld bekijk ook de plattegronden.

Energielabel A
De boerderij is voorzien van zonnepanelen, luchtwater warmtepomp voor verwarming, dak-, muur- en vloerisolatie. Er is geen gasaansluiting. Verder is de boerderij voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.

De boerderij heeft een aantal authentieke elementen zoals de vloerbalken in zicht, een fraaie schouw, gemetselde rollagen en een stucplint. Ook aan hedendaags comfort is gedacht met onder andere een luxe keuken en luxe sanitair.

Zie: www.funda.nl/koop/erica/huis-42323208-ericasestraat-94

Tiplijn