Rob Coulier en Jan Beekelaar benoemd tot ‘Lid van verdienste’ VV Hoogeveen

Rob Coulier en Jan Beekelaar benoemd tot ‘Lid van verdienste’ VV Hoogeveen

HOOGEVEEN - Rob Coulier en Jan Beekelaar zijn benoemd tot ‘Lid van verdienste’ van VV Hoogeveen.

Dit besluit werd tijdens de laatste ledenvergadering genomen, maar vrijdagavond tijdens een speciale uitzending van Hoogeveen TV wereldkundig gemaakt.

Coulier is achttien seizoenen bij Hoogeveen werkzaam geweest, maar daarvoor ook in diverse functies actief geweest. Zo was hij o.a. jeugdleider, bestuurslid en jeugdvoorzitter. In al die jaren als sportverzorger heeft hij vele sportieve hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Daarnaast was hij actief betrokken bij de inrichting van de nieuwe massage- en fitnessruimte toen de club de nieuwe accommodatie betrok.

Jan Beekelaar stopte afgelopen zomer als elftalleider van Hoogeveen zondag. Een rol die hij 22 jaar vervulde. Beekelaar begon als grensrechter en werd in 2000 elftalleider. Hij was echter niet alleen op zondag actief. Op zaterdag hanteerde hij jarenlang de vlag bij zijn jeugdliefde Tiendeveen. Ook daar was hij elftalleider. Bij Hoogeveen heeft hij verschillende hoogte- en dieptepunten meegemaakt, waaronder natuurlijk de kampioenschappen en het winnen van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Martin van Dijk
Tiplijn