Tweede deel honkbalcompetitie Bedrocks Emmen van start

Tweede deel honkbalcompetitie Bedrocks Emmen van start

EMMEN - Voor Bedrocks Emmen begon zondag het tweede deel van de honkbalcompetitie.

Het tweede seniorenteam beet de spits af door koploper Eagles uit Deventer te ontvangen op de Meerdijk. Beide teams begonnen aan hun 6e wedstrijd van het door de Corona verstoorde en te laat begonnen wedstrijdschema. In die zin is de benaming koploper ook een relatief begrip, aangezien er ook nog teams zijn die slechts twee wedstrijden hebben gespeeld.

De Bedrockers, voorlaatste op de ranglijst, namen in de 1e inning een 2-1 voorsprong en dat gaf vertrouwen. In de 2e inning ging het gelijk op en werd de stand ook gelijk, 5-5. Daarna trokken de Eagles de teugels aan en zo was het eind 3e inning 5-13. De Emmenaren wisten nog 3 runs te maken, maar moesten met de 8-23 eindstand duidelijk hun meerdere erkennen in de Eagles. Beste slagmannen waren Marijn Mast en Tim Robben met elk twee honkslagen en Harry Boonstra met een honkslag en een 2-honkslag.

Donderdagavond 26 augustus wordt er bij Soft- en Honkbalvereniging Bedrocks te Emmen een open training recreatief Softbal gegeven. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om onder leiding van ervaren trainers een balletje te komen gooien en slaan. Enige ervaring is niet nodig, makkelijk zittende kleding en schoeisel is aan te bevelen. De training start om 19:00 op het jeugdveld op sportpark de Meerdijk.

Bert Springer
Tiplijn