Offerein Voetbaltoernooi beleeft succesvolle rentree (Video)

HOOGEVEEN – De 9e editie van het Offerein Voetbaltoernooi zit erop. Het door Hoogeveen en HZVV georganiseerde toernooi kon vorig jaar geen doorgang vinden vanwege de coronacrisis, maar beleefde afgelopen week een succesvolle rentree met HZVV en LTC als terechte winnaars.

HZVV won de voor de 6e keer de AH Offerein Bokaal en liet daarmee Pelikaan S, Hoogeveen zondag en VKW achter zich. Voor 800 toeschouwers versloeg men op de slotavond Hoogeveen overtuigend met 0-3. LTC won het Asser onderonsje tegen Achilles 1894 in de finale van de Paviljoen Nijstad Cup. De Achillianen speelden het grootste deel van de wedstrijd met 10 spelers na een vroege rode kaart. LTC profiteerde daar uiteindelijk in de tweede helft van en won met 2-0.

Beste speler
Romano Djababoe van LTC werd uitgeroepen tot ‘Intersport Jan Bols beste speler van het toernooi’ bij de Paviljoen Nijstad Cup. Bij de AH Offerein Bokaal ging die eer naar Noah ten Brinke. DVC Dedemsvaart werd uitgeroepen tot de ‘Voetbalshop Zwolle sportiefste ploeg van het toernooi’.