Donderdag 6 mei bij VV Hoogeveen: de beste jeugdspeler van Nederland

Donderdag 6 mei bij VV Hoogeveen: de beste jeugdspeler van Nederland

HOOGEVEEN - In navolging van 10 jaar succesvol Nederlands Techniek Kampioenschap gaat VV Hoogeveen vanaf nu ‘de beste jeugdvoetballers van Nederland organiseren. Iedereen van 7 tot en met 16 jaar kan hier aan meedoen.

Verdedigers, middenvelders en aanvallers, snelle, slimme, tactische, onverzettelijke, leergierige en ambitieuze voetballers(ters). Iedereen is welkom. Er lopen, ondanks de focus van alle grote voetbalclubs op talenten, nog zoveel goede spelers en speelsters op de Nederlandse velden. En die wil VV Hoogeveen ontdekken én een kans geven om bij PSV stage te mogen lopen.

Ben jij klaar voor een uitdaging? Kom dan naar V.V. HOOGEVEEN op donderdag 6 mei. De dag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten bedragen 15 euro. Inschrijven kan hier.

Talenten zijn er overal. Immers, 10 jaar het Nederlands Techniek Kampioenschap heeft destijds ook goede beroepsvoetballers opgeleverd. Denk hierbij aan spelers als Sam Lammers en Ferdi Kadioglu.

Bij de talentendagen staan daadwerkelijk scouts van PSV de voetballers(ters) te observeren en te beoordelen op hun vaardigheden. Zij kiezen goede spelers uit die vervolgens een ticket naar een landelijke eindronde verdienen. Deze zullen in juni 2021 plaatsvinden op een nader te bepalen locatie. Daar worden de definitieve winnaars bekend gemaakt voor een stage bij PSV.

Tiplijn