Hoogeveen TV komt met live Pub Quiz

Hoogeveen TV komt met live Pub Quiz

HOOGEVEEN – Nu het amateurvoetbal voorlopig nog stilligt, zijn het ook rustige tijden voor Hoogeveen TV. Normaal gesproken zijn er elk weekend samenvattingen en interviews te zien. Als alternatief komt men nu aanstaande zaterdag 14 november met een live Pub Quiz.

“Iedereen kan aan deze quiz meedoen en het is dan ook absoluut niet alleen bedoeld voor leden van VV Hoogeveen”, vertelt Rob Klooster, die samen met Gerjo Stegeman de uitzending zal verzorgen. “We komen vanaf 20.00 uur live vanuit de kantine van VV Hoogeveen en zullen een avondvullend programma verzorgen op de wijze waarop normaal gesproken een Pub Quiz ook wordt verzorgd. Er is deze avond geen live eredivisievoetbal, dus alle reden om mee te doen.”

Klooster wil benadrukken dat het niet alleen een voetbal gerelateerde quiz is. “Dat is absoluut niet het geval. Er zijn acht rondes, waarvan een groot deel ook algemene kennisvragen zijn uit diverse categorieën.”

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Pub Quiz en ontvangen dan de antwoordformulieren digitaal. De quiz wordt uitgezonden via het YouTube-kanaal van Hoogeveen TV. De link naar de uitzending en het inschrijfformulier is te vinden via de website van VV Hoogeveen: www.vvhoogeveen.nl.

Tiplijn