Talentvolle jeugdspelers in Beilen zoeken nieuwe trainer

Talentvolle jeugdspelers in Beilen zoeken nieuwe trainer

BEILEN - Ontwikkelen en beter worden. Plezier en prestatie. De jeugd centraal stellen zodat deze zich maximaal kan ontwikkelen. En de jeugd de kans geven door te groeien van talentvolle jeugdspeler naar waardevolle seniorspeler. Dat is wat FIT Boys nastreeft en wil bieden aan leden van FIT Boys. En dat lukt goed.

Seizoen op seizoen ontwikkelen jeugdspelers zich als een malle en hebben veel plezier. En vervolgens stromen er steeds weer talentvolle spelers door naar de senioren. En dat is een fijne constatering en dat is precies één van de doelen die FIT Boys nastreeft.

Maar jeugdspelers hebben alle aandacht nodig om zich maximaal te ontwikkelen en daar heeft FIT Boys behalve een prima jeugdtrainersgroep ook sinds jaar en dag een Hoofd Jeugdopleiding voor. Arend van der Giezen heeft zijn sporen in het voetbal ruimschoots verdiend en heeft sinds een aantal jaren de jeugdafdeling van FIT Boys van een nieuwe impuls voorzien. Hij begeleide de jeugdtrainers, begeleide stagiaires, gaf clinics en was bij trainingen en wedstrijden van de jeugd regelmatig te vinden op Sportpark Noord-West. Maar Arend gaat stoppen.

De club is nu op zoek naar een nieuwe trainer. Omdat onze jeugd alle aandacht verdient zijn we op zoek naar een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding. Check hier de vacature en ben jij het voetbaldier die jeugdspelers en -trainers beter wil maken, dan zoeken ze jou!

Wil jij zorgen dat de jeugd binnen FIT Boys op niveau blijft trainen en spelen en ook blijven doorgroeien: check alle vacatures bij FIT Boys op de website.

Tiplijn