VV Hollandscheveld handhaaft zich na gelijk spel tegen Hardenberg

HOLLANDSCHEVELD - Het was voor Hollandscheveld deze zaterdag zaak om te winnen om nacompetitie te voorkomen.

De eerste helft kwam Hollandscheveld goed weg met een schot van Hardenberg op de lat. Maar niet veel later een vrije trap van Thom Koopman die goed verwerkt werd door de keeper van Hardenberg. Net voor rust nog enkele kansen voor Hardenberg maar de stand bleef 0-0.

Na rust werd er volop gezocht naar een doelpunt en in de 61e viel hij dan toch... Mathijs Snippe scoorde de 1-0. Ondertussen was duidelijk dat BSVV al met 0-4 achter stond tegen SVM en dus kon er voorzichtig een feestje worden gevierd op de Oosthoek.

En aan de stand bij Hollandscheveld veranderde niets dus de rechtstreekse handhaving was een feit. De ontlading was groot bij spelers, staf en supporters.