Fit boys niet opgewassen tegen sterk Hollandscheveld

HOLLANDSCHEVELD - De tegenstander van vandaag had aan een gelijkspel vandaag genoeg om zich te handhaven dit seizoen. Voor vv Hollandscheveld telde alleen winst om hier uitzicht op te houden.

Hollandscheveld begon niet scherp aan de wedstrijd, maar gaf ook niet echt veel weg. Fitboys schoot een keer naast en ook Hans Zomer had zijn vizier niet scherp en ook zijn schot ging naast. Diezelfde Hans Zomer moest na een half uur spelen het veld geblesseerd verlaten, Brian Okken was zijn vervanger.

Tien minuten na de wissel een goede bal van Robin Sikken op Jan Hagen en hij weet wel te scoren. In de tegenaanval een grote kans voor Fitboys, maar deze werd achter gewerkt en uit de corner kwam geen gevaar. In de rust bleef Danny Mol in de kleedkamer achter en werd Lars Lip zijn vervanger.

Het eerste gevaar na rust is voor de thuisploeg, Brian Okken kopt net naast. De bevrijdende 2-0 was wel een hele fraaie. Thom Koopman ziet de keeper ver voor zijn doel staan en lobt de bal van zon 40 meter over de keeper heen! Drie minuten later komt Brian Okken oog in oog met de keeper van Fitboys te staan en rond het koelbloedig af 3-0.

Broodnodige punten vandaag voor Hollandscheveld, maar volgende week tegen BSVV is het erop of eronder.... beide ploegen hebben evenveel punten en BSVV heeft een beter doelsaldo.