VV Hoogeveen zoekt ambitieuze trainer van dameselftal

VV Hoogeveen zoekt ambitieuze trainer van dameselftal

HOOGEVEEN - v.v. Hoogeveen is voor volgend seizoen (2019-20) op zoek naar een ambitieuze trainer voor het eerste elftal van de dames.

De damesafdeling bestaat uit twee seniorenteams, waarvan VR1 uitkomt in de vierde klasse en VR2 uitkomt in de zevende klasse (7x7). Om verdere groei op termijn mogelijk te maken wil v.v. Hoogeveen het niveau van het eerste elftal samen met dat van de overige meiden teams verder ontwikkelen en in de toekomst een tweede seniorenelftal starten.

v.v. Hoogeveen zoekt:

Verzorgt twee keer per week (voorkeursavond in overleg) de training voor de dames van het 1e elftal, waarbij het onze voorkeur heeft om de trainingsstof, in goed onderling overleg met de hoofd jeugdopleiding (HJO)

Begeleiding, aansturing en coaching van het 1e elftal van de dames tijdens de wedstrijden

Draagt in overleg met de HJO en de begeleiding van het 1e elftal, zorg voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)spelers.

v.v. Hoogeveen verwacht:

Minimaal in bezit van het diploma juniorentrainer en/of bereid om een passende trainerscursus te gaan volgen.

Duidelijke tactische bespreking en coaching

Kennis van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen

Ervaring met dames/meidenvoetbal

Bekend zijn met de Meulensteen-methode

Communicatief en contactueel sterk

VV Hoogeveen biedt een ambitieuze en gezellige voetbalvereniging, die het meisjes- en damesvoetbal naar een hoger niveau wil brengen en in alle leeftijdscategorieën spelaanbod wil creëren voor meisjes en dames. De mogelijkheid tot het behalen van een KNVB-trainersdiploma. Wanneer u ervan overtuigd bent de perfecte kandidaat voor deze functie te zijn, dan ziet v.v. Hoogeveen uw sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren kunt u een motivatie en CV mailen gericht aan het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tiplijn