Wederom geen punten voor Hollandscheveld 1

HOLLANDSCHEVELD - Wederom werd de wedstrijd beslist in een kwartier tijd. Dit keer het laatste kwartier van de eerste helft.

Het voetbal ging de eerste helft over en weer en vv Hollandscheveld kreeg een paar mooie kansen.Maar ook Lennard Vos redde een paar keer goed. Brian Okken zijn schot belande in het zijnet, en in de 23e minuut was het Jan Hagen die de bal uit de lucht in 1x op de pantoffel nam. Ook Mathijs Snippe kreeg een paar kansen. En zoals altijd valt hij dan wel aan de andere kant.

Na een half uur spelen komt Lennard Vos goed uit en bokst de bal weg, maar de bal komt bij een tegenstander in de voeten. Mark van Nuil probeert de bal nog van de lijn te halen maar helaas 1-0 Op slag van rust wordt het nog 2-0. Na rust komt Maurice Talen voor Mark van Nuil in het veld. En ook Brian Okken blijft in de kleedkamer en Bo Blokzijl vervangt hem.

In de tweede helft werd er voor elke meter gevochten door de Oranje zwarte brigade. Er wordt keihard gewerkt en dit is affectief, ZZVV heeft hier moeite mee. Het is Maykel Mol die een goede pass geeft op Mathijs Snippe en hij wordt in de 16 meter in de rug gesprongen door de keeper van ZZVV. Iedereen met een oranje zwart hart zag hier een penalty in, maar de scheidsrechter zag dit niet. Hollandscheveld kreeg nog enkele kansen. Bertin Kiers en Mathijs Snippe hadden een kansje, maar de grootste kans was voor Bo Blokzijl. Hij kwam 1 op 1 met de keeper, maar schoot in de handen van de keeper.

Dan een discutabele beslissing van de scheidsrechter aan de andere kant. Kevin zou hands gemaakt hebben en moest er met rood af. Lennard Vos stopte deze en het zou helaas bij 2-0 blijven. Heel jammer, het wordt tijd dat het harde werken beloond wordt met punten halen.