Waterpolo heren uit Beilen kampioen

Waterpolo heren uit Beilen kampioen

BEILEN - Onder grote belangstelling van ouders, vrienden en andere belangstellenden, allen in het oranje gekleed, hebben heren 1 van SG Beilen, De Spatters afgelopen zaterdag het waterpolokampioenschap in de tweede klasse tegen Dragor 3 uit Drachten voortijdig behaald

Met overtuigend spel werd ook deze tegenstander aan de zegekar gebonden. De tussenstanden, 2 – 1, 6 - 1, 9 - 4, eindstand 12 – 6, spreken voor zich. Direct na het laatste fluitsignaal kon de champagnefles onderluid gejuich van de toeschouwers knallend ontkurkt worden. Er was voor een heuse kampioensschaal en beker gezorgd, die beide door de aanvoerder dankbaar in ontvangst genomen werden. Om de feeststemming nog te verhogen was er voor iedereen een hapje en een drankje, maar het echte feest werd elders in Beilen door het team gevierd en duurde tot in de late uurtjes.

Hopelijk zijn de heren voor de resterende wedstrijden weer in vorm om te kunnen winnen, want het is dan mogelijk de competitie ongeslagen af te sluiten en dat zou natuurlijk een bijzondere prestatie zijn.

Tiplijn