FC Emmen heeft technische staf verder aangevuld

FC Emmen heeft technische staf verder aangevuld

EMMEN - De technische staf van FC Emmen voor het komende seizoen is verder aangevuld. Hoofdtrainer Robin Peter en assistent-trainer Alfons Arts waren al bekend, verder worden Marc Hegeman, Antoine van der Linden (assistent-trainers) en Patrick Sulmann (keeperstrainer) aan de staf toegevoegd.

Hegeman speelde zelf tussen 1993 en 2001 voor FC Emmen. Na enkele seizoenen bij sc Heerenveen en Heracles sloot hij zijn spelerscarrière in 2005 ook af bij de Drentse club. In totaal speelde hij 140 officiële wedstrijden voor FC Emmen. Afgelopen seizoen was hij ook assistent-trainer bij het eerste elftal van de club.

Van der Linden werd in 2023 teammanager van het eerste elftal en kwam als speler 98 keer uit voor de Emmenaren. Verder speelde hij in zijn carrière ook voor Sparta, FC Groningen, Heracles Almelo, Swindon Town en CS Marítimo. De taken van de teammanager worden overgenomen door Christiaan Hindriks. Hij was sinds 2013 betrokken in de organisatie van de jeugdopleiding en was afgelopen seizoen manager opleiding, topsport en welzijn binnen FC Emmen.

Tot slot is keeperstrainer Sulmann twaalf jaar actief geweest als keeperstrainer binnen de jeugdopleiding van FC Emmen en sloot afgelopen seizoen aan bij de eerste selectie.

Technisch manager Nico Haak heeft komende week nog gesprekken om de staf nog verder aan te vullen met specialisten.

Tiplijn