TVM foundation ondersteunt VV Noordscheschut met donatie voor kantineverbouwing

TVM foundation ondersteunt VV Noordscheschut met donatie voor kantineverbouwing

NOORDSCHESCHUT - De TVM foundation heeft een donatie gedaan aan voetbalvereniging Noordscheschut. De donatie, aangevraagd door Linda Zijlstra, medewerker van TVM, wordt gebruikt voor de verbouwing van de kantine van de vereniging.

De voetbalvereniging Noordscheschut heeft samen met de supportersvereniging het plan opgevat om de kantine en keuken grondig te renoveren en een modernere uitstraling te geven. Daarnaast wordt de kantine verduurzaamd. De ontwerpplannen worden gerealiseerd met de hulp van vrijwilligers. De verbouwing is begin 2024 gestart, volgende week wordt het plafond geplaatst. De club hoopt in september 2024 de kantine opnieuw te kunnen gebruiken.

"Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun van TVM foundation. Deze donatie brengt ons een grote stap dichter bij de realisatie van een moderne en duurzame kantine waar onze leden en supporters nog jarenlang van kunnen genieten. Het is fantastisch om te zien hoe de clubleden, vrijwilligers en het bedrijfsleven ons helpen om dit waar te maken." - Alex Padding, VV Noordscheschut.

De symbolische cheque werd uitgereikt door Jolanda Metselaar van de TVM foundation en ontvangen door Linda Zijlstra (medewerker TVM) en Alex Padding (VV Noordscheschut).

De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven met een blijvend karakter. Leden van de Coöperatie TVM en haar medewerkers kunnen een aanvraag doen. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl .

Tiplijn