Bedrocks moeiteloos langs Lelystatters Bert Springer

Bedrocks moeiteloos langs Lelystatters

EMMEN - Zondagmiddag speelde het eerste team van Bedrocks op de Meerdijk tegen Falcons uit Lelystad. Aangezien Bedrocks in de competitie op een en Falcons op twee stonden beloofde het een pittige wedstrijd te worden.

Niets was echter minder waar.  Nadat pupil van de week Merein Hoiting de eerste bal van de wedstrijd op Catcher Robin Brandjes had gegooid ontspon zich een ongelijk opgaande wedstrijd onder leiding van plaatscheidsrechter Bich Dinh en veldscheidsrechter Davey Paulussen.

In de eerste inning kwam de bal van Pitcher Melvin Brandjes zo hard tegen de knuppel van een Falcons slagman dat het aluminium in tweeën brak.  Misschien knapte er toen ook iets in het team uit Lelystad. De gehele wedstrijd wisten de Falcons slechts één honkslag te maken. Vele ver geslagen ballen verdwenen in de handschoenen van Bedrocks outfielders en ook het Bedrocks infield had de verdediging goed op orde.

Aanvallend haalden de Emmenaren 13 runs uit 12 honkslagen. Met deze 13-0 winst verstevigde het team van coach Marco Mast de koppositie en heeft nu 4 punten voorsprong op nummer twee en drie.

Tiplijn