Albert Zoer wint Grote Prijs van CH Eext Jeanine Jager

Albert Zoer wint Grote Prijs van CH Eext

EEXT - De Grote Prijs van het CH Eext is gewonnen door Albert Zoer. De ruiter uit Echten klopte met zijn paard Jaja in de barrage zeven tegenstanders. 

In een spannende barrage klopte Albert Zoer uit Echten met zijn paard Jojo zijn tegenstanders met een tijd van 39,01 seconden. De tweede plek ging naar Maurice Stevens met het paard Kivora, hij had een doorkomsttijd van 41,67 seconden. Derde werd Michiel Brusse met het paard Duran TK Z in een tijd van 44,20 seconden.

Het bestuur van Concours Hippique kijkt terug op een 93e editie die goed verlopen is. Het was een drukbezocht en sfeervol concours met af en toe een drup regen.

Op vrijdag startte het vierdaagse evenement met de dressuur. De Z-klasses en subtop werden verreden. In de avond stond de kür op muziek op het programma. Deze werden afgewisseld met spectaculaire shows. Dat bracht veel publiek op de been. Ruiter Marten Luiten was de winnaar van de kür op muziek. Op de andere dagen werd er gesprongen, zowel de pony’s als de paarden verschenen in de prachtige zandpiste in Eext. Traditiegetrouw werd het concours op de Pinkstermaandag afgesloten met de hoogste klasses springen en de Tuigpaarden en Hackneys.

Tiplijn