Footballskills Drenthe trapt af met 90 kinderen

Footballskills Drenthe trapt af met 90 kinderen

DRENTHE - Zondag 24 maart is de aftrap van de voorjaarstraining  FootballskillsDrenthe voetbalschool in samenwerking met VV Beilen op sportpark NoordWest.

Zij gaan weer starten met maar liefst 90 spelers afkomstig van diverse voetbalverenigingen uit Midden-Drenthe en zelfs daarbuiten.

De samenwerking met VV Beilen is al jaren erg goed verteld Maagd waarbij al jaren goed overleg is, en zij al ruim 10 jaar dit doen. Er gaat vooral worden getraind op techniek, uiteraard met bal, maar juist ook zelfvertrouwen te geven aan de kinderen om acties durven te maken.

Zij willen de kinderen het gevoel geven dat ze er toe doen in alles en dat ze durven acties maken. Zij hebben in totaal 14 trainers dit seizoen aan Footballskills Drenthe gekoppeld op de zondagmorgen.

Niels Maagd zegt hiervan: Elke trainer heeft zijn of haar expertise en dat maakt het zo mooi met een mooi team trainers waar wij trots op zijn. Ook in het voorjaar werken wij in 4 verschillende groepen waar wij kijken naar de leeftijd, maar ook zeker het niveau van alle kinderen. Wij willen iedereen op zijn of haar niveau laten trainen en dit verdelen wij onder in verschillende groepen.

"Wij willen de kinderen wat meegeven dat ze met zelfvertrouwen gaan voetballen. En dat maakt het zo mooi om dit te doen. Durven acties te maken en in hun eigen wedstrijden bij de club te gaan gebruiken.
Belangrijk is dat de spelers uit diverse verenigingen komen en daardoor veel van elkaar kunnen leren.”

Tiplijn