Footballskills Drenthe en Sportcentrum Anybody organiseren een mixtoernooi voor het goede doel

Footballskills Drenthe en Sportcentrum Anybody organiseren een mixtoernooi voor het goede doel

BEILEN - In de voorjaarsvakantie was er weer een activiteit met Footballskills Drenthe i.s.m. Sportcentrum Anybody in Beilen. Een mooie opkomst met veel kinderen uit Midden-Drenthe, die allemaal erg veel zin hadden om te voetballen in de vakantie.

Eigenaar van FSD Niels Maagd: “Prachtig om te zien dat de kinderen met veel respect elkaar en enthousiasme het toernooi beleven. Niet alleen tegen elkaar strijdend, maar helpen elkaar ook onderling en moedigen elkaar aan tijdens de wedstrijdjes. Deze activiteit koppelen wij - net als vele andere activiteiten van FSD - aan het goede doel. De donaties gaan volledig naar Stichting ‘Het vergeten kind’. Na het toernooi hebben wij de kinderen uitgelegd waarom wij dit doel hebben uitgekozen en waarom het belangrijk is.”

Alle maatschappelijke activiteiten van FSD worden mede mogelijk wordt door partners en sponsoren van Footballskills Drenthe. Naast de wandelingen, aandacht voor eenzaamheid in de maatschappij, etc. blijft FSD ook voor de jeugd in de vakanties activiteiten organiseren, die worden gekoppeld aan goede doelen.

“De jeugd is en heeft de toekomst en het is belangrijk dat zij ook kennismaken met de maatschappelijke uitdagingen die sommige mensen helaas ondervinden”. Voor informatie over de maatschappelijke projecten, clinics, trainingen en de sponsoren van FSD, kan contact opgenomen worden met Niels Maagd op 06- 24503316. Blijf verder op de hoogte door de website https://footballskillsdrenthe.nl/en door de socials van FSD te volgen.

Tiplijn