René Dale treedt toe tot bestuur FC Emmen FC Emmen

René Dale treedt toe tot bestuur FC Emmen

EMMEN - Het bestuur van FC Emmen wordt uitgebreid met René Dale. Daarmee bestaat het bestuur van de club nu uit de 59-jarige ondernemer en de al langer zittende Herman Harms en Henk Brink.

René werd geboren in Oude Pekela en groeide op in de stad Groningen, waar hij uiteindelijk uitgroeide tot vestigingsdirecteur van Reining Transport.

Na een uitstapje bij Penske in Coevorden, kwam hij in 2004 bij de Fritom-groep, waar hij nog altijd CEO is van innovatief logistiekdienstverlener Oldenburger|Fritom. Met zijn bedrijf is hij tevens businesspartner van FC Emmen en naamgever van de VIP Lounge in het stadion. René woont met zijn gezin sinds twintig jaar in Emmen. Zijn onderneming Oldenburger|Fritom is geen onbekende in de regio, zij is namelijk al meer dan vijftien seizoenen trotse hoofdsponsor van amateurclub DZOH.

“Ik denk dat ik met mijn ervaring in het bedrijfsleven van waarde kan zijn voor FC Emmen”, aldus René. “Er wordt hard gewerkt aan de toekomst van FC Emmen en ik hoop mijn steentje bij te dragen aan de strategische doelstellingen van de club. Ik kijk bovendien uit naar de samenwerking met rasbestuurders Herman Harms en Henk Brink. Daarnaast blijf ik natuurlijk trotse supporter van deze mooie club.”

Tiplijn