4 Mijl van Emmen; op naar de 8e editie op 7 april 2024

4 Mijl van Emmen; op naar de 8e editie op 7 april 2024

EMMEN - Op zondag 7 april 2024 is het zover: de 8e editie van de 4 Mijl van Emmen vindt plaats.

Dit sportieve evenement belooft weer een groot succes te worden, met de Kids Run, de Business Run en natuurlijk de reguliere 4 Mijl.

Route
Ook in 2024 startend in de prachtige woonwijk Delftlanden, leidt het parcours je door Noordbarge, Westenesch en de Hondsrugtunnel naar het bruisende Raadhuisplein. En er is goed nieuws: de start is verplaatst om de deelnemers meer ruimte te geven en het loopgenot te vergroten.

Hardloopclinics
Twijfel je of je klaar bent voor deze uitdaging? Geen zorgen! De ervaren trainers van Atletiekvereniging EAC de Sperwers staan klaar om je te begeleiden. Met hun 8-weekse clinic ben je perfect voorbereid om op 7 april aan de start te staan. En het beste is nog: je hebt meerdere opties per week om te trainen, zelfs op de prachtige atletiekbaan van de Sperwers! De eerste clinic begint op 15 februari om 19.30 uur, dus meld je vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Snelle hardlopers opgelet!
Voor de snelle hardlopers onder ons is er dit jaar een nieuwe optie: geef je streeftijd door bij je inschrijving en daag jezelf uit om de 4 Mijl van Emmen onder de 25 minuten te rennen. Doe mee aan de strijd tegen de snelste hardlopers in Emmen en omstreken! En als je al bent ingeschreven, kun je heel eenvoudig je streeftijd invullen via het dashboard. Alle snelle lopers, zowel mannen als vrouwen, worden samengevoegd in het eerste startvak met een starttijd onder de 25 minuten. We zijn erg benieuwd naar de snelste lopers!

Wist je dat…..
En er is meer! Het ticket voor de 4 Mijl van Emmen geeft je ook toegang tot het 4 Mijl Festival. Dat betekent 2 tickets voor de prijs van 1!

4 Mijl Festival
Na de finish kun je direct door naar het festivalterrein om je prestatie te vieren en de dag feestelijk af te sluiten met een verfrissend drankje. De line-up van het festival zal binnenkort bekend worden gemaakt, maar we kunnen alvast verklappen dat het een mix wordt van swingende 90's en 00's muziek, feestmuziek en top-40 hits, verzorgd door zowel bands als DJ's. Het festival begint om 18:00 uur, zodra de eerste lopers zijn gefinisht, en gaat door tot 23:00 uur.

Inschrijven via compleet nieuwe website (NL/DE)
Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor de 4 Mijl van Emmen op 8 april 2024 via de compleet vernieuwde website 4mijlvanemmen.nl. Gebouwd door mediapartner Webba in Emmen. En goed nieuws voor onze Duitse vrienden: de website is nu ook beschikbaar in het Duits, zodat zij zich gemakkelijk kunnen aanmelden.

Tiplijn