Komend weekend NK Beachhandbal met bijna 100 teams bij HV Unitas Rolde

Komend weekend NK Beachhandbal met bijna 100 teams bij HV Unitas Rolde

ROLDE - Komend weekend, op 27 en 28 mei vind de achtste editie van het HV Unitas Beachhandbaltoernooi plaats. Dit beach handbaltoernooi is een van de grootste toernooien in Nederland!

Beachhandbal is snel, spannend en spectaculair voor de sporters, maar ook voor het publiek om te zien. Een weekend lang wordt er in de zandverstuiving in Rolde gestreden om kwalificatiepunten voor het Nederlands Kampioenschap. Gerenommeerde teams, waaronder diverse Nederlands kampioenen, zijn dit weekend te gast in Rolde. Na de corona periode van de laatste jaren is dit toernooi weer terug op het oude niveau. Bijna 100 teams zullen in het zand actief zijn op de 7 beach handbalvelden.

Veel nieuwe jeugd in de organisatie rondom het toernooi en vele scheidsrechters, ook in opleiding vanuit de plaatselijke vereniging Unitas, zijn betrokken bij dit attractieve spel in het zand.
Op zaterdag komen de D- tot en met B-jeugd in actie, op zondag A- jeugd en senioren, beide dagen vanaf 9.00 tot ongeveer 19.00 uur. Spectaculaire acties, vliegertjes en pirouettes zullen in het zand te zien zijn, wat deze sport uitermate leuk maakt op te bekijken.

Op www.hvunitas.nl/beach is alle informatie over het toernooi te vinden.

Tiplijn