Hoogeveen zaterdag verliest, Hoogeveen zondag wint weer (video)

HOOGEVEEN - Het zondagteam van Hoogeveen blijft maar winnen. Ook afgelopen weekend bleven de drie punten in Hoogeveen.

Het zaterdagteam verloor hun wedstrijd echter kansloos met 3-0.

Hoogeveen zaterdag

Een ongelukkig eigen doelpunt na 38 seconden zorgde ervoor dat Hoogeveen zaterdag meteen van slag was in de topper tegen ZZVV. Toen na tien minuten opnieuw een tegentreffer werd geïncasseerd, was het drama helemaal compleet. De thuisploeg kwam de klap niet meer te boven en ZZVV scoorde vlak na rust ook nog de 0-3 en haalde tevens de eerste periodetitel binnen.

Hoogeveen zondag

Hoogeveen stapte opnieuw met een overwinning van het veld. Een eenvoudige middag werd het echter niet tegen hekkensluiter De Zouaven. De ploeg van Nico Haak zag Noah Schuurman in de beginfase een strafschop missen, waarna het pas een kwartier voor tijd een gaatje in de defensie van de gasten wist te vinden. Uiteindelijk werd het ook nog 2-0.