PSV Eext organiseert Ride, Run & Bike

PSV Eext organiseert Ride, Run & Bike

EEXT - Op zaterdag 20 augustus 2022 organiseert Paardensportvereniging Eext een Ride, Run & Bike.

De naam zegt het al, het is een sportactiviteit waarbij een hardloper of fietser samen met ruiter en paard een parcours afleggen.

De start en finish zijn op het evenemententerrein in Eext en de route gaat door en langs het bos. Deelnemers kunnen kiezen tussen 10 of 5 kilometer. Je hoeft echt geen topsporter te zijn om mee te doen: je kunt lekker op je eigen tempo deelnemen aan de klasse die bij jou past.

Gezellig en goed voor je conditie
Lekker paardrijden of hardlopen door de prachtige natuur; wie wil dat nou niet? Meedoen aan de Ride, Run & Bike is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens goed voor je conditie. Voor je paard is zo’n buitenrit een perfecte afwisseling op de dagelijkse training. Ook voor de hardloper of fietser is het anders dan een normale training want zo makkelijk is het nog niet om een paard bij te houden! En beide deelnemers gaan niet met lege handen naar huis want voor elk staat er een leuke goodybag klaar. Graag zien we jullie inschrijving tegemoet! Wacht niet te lang met inschrijven want vol = vol. Lijkt het je leuk? Kijk op www.psveext.nl voor meer informatie.