Herenteams Bedrocks luiden zomerstop in. Bert Springer

Herenteams Bedrocks luiden zomerstop in.

EMMEN - Zondagmiddag speelden beiden Bedrocks herenteam hun laatste competitie wedstrijd voor de zomerstop tegen elkaar op een zonnig Meerdijk. 

De wedstrijd werd geopend door pupil van de wedstrijd Mick de Vries die de bal keurig in de handschoen van H1 catcher Robin Brandjes gooide. De teamanduiding Heren 2  dekt al lang niet meer de lading aangezien dit team inmiddels ook wordt “bemand” door twee dames te weten Elles Veltman (tweede honk), en Bich Dihn.  Dihn was weliswaar geblesseerd maar gaf als scheidrechter uitstekend leiding aan de wedstrijd. 

In de eerste inning werd het 1-1. Het eerste team had zichtbaar moeite met H2-Pitcher Davey Paulussen die maar liefst zeven slagmannen met een strike out naar de dug-out stuurde.  Toch wist het eerste team gestaag uit te lopen en boekte het een 13-2 overwinning. U21 speler Paco van Dalen boekte als invaller zijn eerste honkslag bij het eerste team en ontving net als Mick de Vries een door de spelers gesigneerde bal.  Beste slagman was Kilian Alderlieste met uit drie slagbeurten twee honkslagen en een  "inside the park homerun".

Batboy.
Bedrocks Batboy Gertjan Stolte werd na afloop door beide teams in het zonnetje gezet en van een nieuw Bedrocks shirt voorzien. Begin juni veroverde Gertjan tijdens de Special Olympics Nationale Spelen in Twente maar liefst twee medailles. Gertjan, speler van Tafeltennisclub "TTC-Decokay Emmen" toonde trots de met het enkelspel gewonnen zilveren medaille en de gouden medaille die hij in het dubbelspel wist te veroveren.

Zomerstop.
De eerstvolgende heren wedstrijd na de zomerstop staat gepland voor 21 augustus. De jeugdteams, U12, U15 en U21 (Cubs/Bedrocks  spelen zaterdag 16 juli nog waarna ook voor hun de zomerstop begint.