Bedrocks aspiranten, pupillen en senioren winnen hun wedstrijden Bert Springer

Bedrocks aspiranten, pupillen en senioren winnen hun wedstrijden

EMMEN - Afgelopen zaterdag kwamen de Aspiranten, nu onder 15 genoemd, de pupillen en de senioren van Bedrocks in actie.

Zaterdag was voor de Bedrocks aspiranten, nu under 15 genoemd de return thuis tegen Caribe uit Groningen. Het Bedrocks U15- team is een combinatieteam met een aantal spelers van Cubs Hardenberg. De uitwedstrijd was gewonnen met 3 – 13 voor de Bedrocks, maar zeker in de jeugdcompetitie geeft dit geen zekerheid tot resultaat.

De startende pitcher, Jeffrey Koster moest nog in de wedstrijd komen bij de eerste Caribe slagman, en gaf vier wijd weg, maar zette daarna wel drie Groningers aan de kant met drie slag! Helaas voor de Bedrocks kon de honkloper wel scoren.

Gelukkig konden de Bedrocks er gelijk 11 punten tegenover zetten door tweehonkslagen van catcher Jasper Vos en Jeffrey Koster, een aantal keer met vier wijd op de honken, en veel gestolen honken.

Caribe deed wat terug met een tweehonkslag waar uiteindelijk ook een punt uit voortkwam, maar na een vier wijd herpakte Koster zich weer en gooide drie slagmensen uit met drie slag. De Bedrocks wisten gelijkmakend na een honkslag van Annabelle Robben en weer een tweehokslag van Jeffrey Koster drie punten binnen te halen.

In de volgende inning mocht de van de pupillen (U12) overgekomen Annabelle Robben het pitchen overnemen van Jeffrey Koster, en ze deed precies waar ze goed in is, slagballen gooien. Ondanks het feit dat ze drie punten moest toestaan heeft ze de wedstrijd uitgegooid, mochten de Bedrocks nog een keer aan slag, en is er nog een punt gescoord. Met de 18-5 eindstand toonde Emmer coach Erik Vos zich dik tevreden.

De Emmer pupillen (U12) boekten zaterdagmorgen op de Meerdijk een 6-3 overwinning op The Pioneers uit Assen.

Het tweede Bedrocks seniorenteam behaalde in Hardenberg hun eerste overwinning van dit seizoen door de Cubs met 11-10 te kloppen.

Alles Kids festival

Komende zaterdag en zondag zijn de Bedrocks aanwezig op het Alles Kids festival in de omgeving van de Hema. Kinderen kunnen onder meer kennis maken met o.a. Honkbal en Baseball5 en een traject met diverse disciplines afleggen, zoals bijvoorbeeld slaan, zuiver gooien en de ook kan de snelheid van de worpen worden gemeten.

Programma komend weekend

Zondag 11:00 Bedrocks H2 – The Blokes Veendam

Zondag 14:30 Bedrocks H1 – Cubs Hardenberg