Zaterdag komt de Baseball5 CityTour naar Emmen Bert Springer

Zaterdag komt de Baseball5 CityTour naar Emmen

EMMEN - Op zaterdag 14 mei strijkt de Baseball5 CityTour neer in Emmen.

Van 13:00 tot 16:00 is op het marktplein de mogelijkheid om kennis te maken met deze nieuwe sport die afgeleid is van het traditionele honkbal.

Tijdens deze middag zijn naast instructeurs van de Honk- en Softbalbond ook de Bedrocks Emmen Baseball5 Internationals Melvin Brandjes en Fernando Acevedo aanwezig die graag alles over deze sport vertellen en laten zien.

Baseball5 word gespeeld zonder knuppel en handschoen, want je gebruikt een kleine rubber bal en een relatief klein veld. Hierdoor is het laagdrempelig, toegankelijk en overal door iedereen te spelen. Iedereen die kennis wil maken met deze sport is welkom. Maar je kunt je ook al vast inschrijven op https://playbaseball5.nl/meld-je-nu-aan-voor-citytour-emmen-op-14-mei/ en zaterdag de 14e een gratis Baseball5-bal mee naar huis nemen.

Honkbal.

Naast Baseball5 kan er ook kennis gemaakt worden met diverse aspecten van Honkbal. Zo is er ook gelegenheid in een slagkooi een balletje te slaan en is er ook informatie over Honk- en Softbalvereniging Bedrocks Emmen te verkrijgen.