FSD start bij VV Wijster met 65 deelnemers

FSD start bij VV Wijster met 65 deelnemers

WIJSTER - Gisteren is weer de eerste training gegeven door Footballskills Drenthe, in samenwerking met VV Wijster. Er deden maar liefst 65 jongens en meisjes mee.

De trainingen bestonden uit een warming up, een paar korte oefeningen en vooral partijspel. De trainingen bestonden uit 3 verschillende groepen. O7 en O9 O11 en O13 en O15- MO15 ,O17.

Er werd goed getraind en de jeugd van Wijster en Pesse waren erg enthousiast. Niels Maagd was naar afloop erg tevreden; De kinderen hebben weer behoefte om te sporten en dat kon je zien door de vele aanmeldingen en enthousiaste kinderen. Ook ben ik blij met de mooie samenwerking die ik heb met VV Wijster en de mogelijkheid dit te kunnen organiseren.

Footballskills Drenthe is een sportief en maatschappelijk initiatief uit Midden-Drenthe die al jaren voetbalclinics verzorgt. Het leert jongeren om met zelfvertrouwen te voetballen. Eigen initiatief van de deelnemers staat daarbij voorop. Al geven de trainers natuurlijk tips waar dat nodig is. Men is blij met de grote populariteit van het evenement.

Ingrid Venekamp