Bedrocks Emmen introduceert nieuw logo

Bedrocks Emmen introduceert nieuw logo

EMMEN - Tijdens de deze week goed bezochte ledenvergadering van Soft- en honkbalvereniging Bedrocks in Emmen werd het nieuwe logo van de club geïntroduceerd door bestuurslid media en commerciële zaken Tim Robben.

De club die dit jaar 40 jaar bestaat moest alle jubileumactiviteiten vanwege de coronabeperkingen helaas doorschuiven naar het komende jaar. Toch werd het nieuwe logo wat werd ontworpen door speler van het 1e herenteam Melvin Brandjes alvast doorgevoerd en zal deze ook gefaseerd op de clubkleding verschijnen. Om dit te bekostigen zijn er diverse acties op touw gezet.

Voorzitter Erik Tobben benadrukte dat het seizoen 2021 ondanks een moeizame start door de corona toch succesvol genoemd kan worden. Er was weinig verloop van leden en Bedrocks brachten vijf teams in competitie, waarbij zowel het eerste herenteam als ook de aspiranten ongeslagen kampioen werd.

Voor het komende seizoen verwacht men met zes teams de competitie in te gaan, naast de pupillen, aspiranten en de twee herenteams zal weer een juniorenteam worden opgezet. Deze categorie in de leeftijd van 16 tot 21 jaar ontbrak de afgelopen jaren. Daarnaast zal het Beeball voor de allerjongsten en het nieuwe Baseball 5 zeker niet ontbreken. Binnenkort zullen de zaaltrainingen in voorbereiding op seizoen 2022 van start gaan.

Alhoewel het hier en daar aan wat handjes schort is er toch een redelijk aantal aanpakkers die de club in diverse disciplines draaiende houdt. De club waardeert zijn vrijwilligers en zo zette Bestuurslid accommodatie Marco Mast clubklusser Bert Springer in het zonnetje door hem van een T-Shirt en Sweatshirt met het opschrift “Groundsman” te voorzien. Springer toonde zich daar content mee, maar wees de aanwezigen op het feit dat alle taken binnen de club onbezoldigd zijn en zowel bestuursleden, trainers, coaches scheidsrechters en kantinebeheer wel een warm shirt verdienen. Ook tijdens de klussendag van zaterdag waren er weer een flink aantal leden en ouders van leden die diverse klussen weg wisten te werken.

Tiplijn