Te koop in Drenthe: grote woonboerderij met vrijstaande garage

Te koop in Drenthe: grote woonboerderij met vrijstaande garage

ROLDE - In de oude dorpskern van het brinkdorp Rolde gelegen woonboerderij met vrijstaande garage op een kavel van 1.349 m².

De ingrijpende en hoogwaardige verbouwing van de binnenzijde van de woning voorziet u van alle benodigde comfort en ruimte, waaronder een compleet woonprogramma op de begane grond. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1920, de laatste modernisering dateert van 2009.

Indeling
Begane grond: Entree in ruime hal met vide en trapopgang. Woonkamer voorzien van parketvloer (35 m2) en houtkachel. Toegang tot provisiekelder en toilet. Grote en goed geoutilleerde woonkeuken. Het moderne en met houten fronten uitgevoerde keukenblok heeft een spoeleiland met veel werkruimte, ingebouwde lades en een vaatwasser. Het wandgedeelte is voorzien van een ingebouwde vrieskast, koelkast, oven, magnetron, 5-pits kookplaat en afzuigkap. Er is ruimte voor een grote eethoek. Bijkeuken met achterentree. In het achterhuis bevinden zich 3 slaapkamers (resp. 11, 14 en 22 m2) en een luxe en moderne badkamer die voorzien is van jacuzzi-bad, separate douche, toilet en dubbele wastafel.

Verdieping: Slaapkamer (22 m2), berging, toilet, slaapkamer (23 m2) met ingebouwde kastenwand en eigen badkamer, voorzien van douche, wastafel en toilet, separate ruimte te gebruiken als werkkamer of dressroom.

De woning is voorzien van dak- en muur- en glasisolatie. De vloeren zijn gedeeltelijk van hout en beton. De woning wordt centraal verwarmd, door middel van vloerwarming en radiatoren.

Achter de woning ligt een heerlijke besloten tuin van ca 600 m2. Ruimte genoeg voor een terras met grote tafel en veel stoelen. Onder het afdak van de blokhut kan de buitenkeuken staan. Enkele fruitbomen zorgen voor de nodige schaduw en bieden de gelegenheid om de hangmat op te hangen. De vrijstaande garage biedt eventueel ruimte aan twee autos.

Zie: www.funda.nl/koop/rolde/huis-41027999-brinkstraat-2

Tiplijn