Te koop in Drenthe: Landhuis in eigen bos en heideveld

Te koop in Drenthe: Landhuis in eigen bos en heideveld

YDE - Droomhuis zoekt nieuwe eigenaar. Dit schitterend gelegen landhuis, gelegen in eigen bos en heideveld met daarbij ander natuurschoon is beschikbaar.

Wonen, slapen en baden op de begane grond, werk- en bergruimte te over en niet te vergeten een waanzinnig uitzicht is wat u hier koopt in Yde. De tuin rondom beschikt over een fraai gebouwd prieel en een piramide van eigen lariksbomen.

Omgeving
Het landhuis ligt buiten de dorpskern van Yde aan de doorgaande weg van De Punt naar Donderen. Yde kenmerkt zich door een omgeving van boomsingels, landerijen, bosschages en natuurgebieden. Yde ademt als authentiek brinkdorp een heel eigen sfeer waar het fantastisch wonen, werken en recreëren is, op een steenworp afstand van o.a. Groningen en Assen. Yde is uitstekend bereikbaar door haar ligging nabij de A28. Bovendien beschikt Yde over een goede openbaar vervoer verbinding via het busstation Yde-De Punt dat binnen 15 fietsminuten bereikbaar is. Voorts beschikt het dorp over een moderne multifunctionele accommodatie met een basisschool, een sportzaal en een dorpshuis. Hier vinden diverse activiteiten plaats van de veel aanwezige (sport)verenigingen.

Indeling
Entree, hal (ca. 16 m²) met meterkast, toilet en openslaande deuren naar buiten; kantoor/bibliotheek (ca. 34 m²); woonkamer (ca. 63 m²) met open haard en trapopgang naar verdieping met slaapgelegenheid; tweede hal (ca. 9 m²) met openslaande deuren naar de tuin; toilet; badkamer (ca. 11 m²) met douche, ligbad, wastafel, toilet en witgoedaansluitingen; twee slaapkamers (ca. 25 m² en ca. 10 m²). Vanuit de woonkamer zijn er dubbele deuren naar de separate keuken (ca. 28 m²) met diverse apparatuur; bijkeuken/werkruimte/bergruimte (ca. 33 m²) met diverse gebruiksmogelijkheden; magazijn (ca. 28 m²) met openslaande deur naar buitenruimte.

Verdieping
Bergzolder (totaal ca. 30 m²).

Bijzonderheden
Fraai gelegen landhuis;
Levensloopbestendig wonen in de natuur;
Vrijstaand houten bijgebouw, thans in gebruik als winkeltje;
Twee slaapkamers;
Veel inpandige opslagruimte;
Tuin rondom, met daarin een fraai gebouwd prieel en een piramide van eigen lariksbomen;
De woning is geschikt voor een kantoor of een praktijk aan huis;
Nefit combiketel (2000), wordt vervangen.

Zie: www.funda.nl/koop/yde/huis-42565051-norgerweg-161

Tiplijn