Te koop in Drenthe: ruime woonboerderij met aangebouwde schuur

Te koop in Drenthe: ruime woonboerderij met aangebouwde schuur

HAVELTE - Direct aan de "Es" en tegen het mooie centrum van het dorp Havelte gelegen, RUIME WOONBOERDERIJ met aangebouwde SCHUUR (ca. 140 m²) en TUIN/WEILAND op totaal 2.113 m² grond. Bouwjaar circa 1928, in de 70er jaren verbouwd tot woonhuis en voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Men dient met een grondige renovatie/up-date rekening te houden.

Indeling: entree, toilet met fontein, zeer royale en zonnige woonkamer aan de voorzijde van de woning met een prachtig uitzicht, open keuken met eenvoudige inrichting en inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer met wastafel, ligbad en douche, bijkeuken met witgoedaansluitingen en een praktische grote inpandige opslag-/praktijkruimte. Eerste verdieping: overloop, 3 eenvoudige slaapkamers, een douche met wastafel en een grote separate bergzolder.

De boerderij wordt verwarmd middels CV (Cv ketel van 2018) en biedt door omvang en indeling vele mogelijkheden. De schuur van ca. 140 m² is opgetrokken in stalen spanten met damwandprofielplaten gevels en staat direct naast de boerderij. Ideaal voor het uitoefenen van hobbys en/of veel opslagruimte.

Het ruime erf aan de voorzijde met voldoende parkeergelegenheid en de zeer diepe tuin aan de achterzijde met fruitbomen, weiland (het houden van dieren behoort dus tot de mogelijkheden), complementeren het plaatje.

Het geheel is gelegen aan de rand van het dorp met een heerlijk vrij uitzicht terwijl alle voorzieningen maar ook de prachtige natuur van Havelte op loopafstand zijn gelegen.

Kortom een mooi avontuur en alle mogelijkheden om een fantastische woning op een geweldige locatie te realiseren.

Zie: www.funda.nl/koop/havelte/huis-42553929-dorpsstraat-7

Tiplijn