Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met slaap en badkamer op begane grond

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met slaap en badkamer op begane grond

NIJEVEEN - Te koop aangeboden in Nijeveen: een mooie vrijstaande woning met een garage en slaap en badkamer op de begane grond.

Een slaapkamer en een badkamer beneden en boven zijn nog eens drie slaapkamers en een tweede badkamer. Dus geschikt voor een gezin, maar ook levensloopbestendig.

Deze praktische maar ook leuke woning is gebouwd in 1993 op een perceel van 468 m². Gelegen in een ruim opgezette woonwijk met veel groen, leuke loop- en fietspaden en het dierenparkje op loopafstand. Het winkelcentrum, de basisscholen, sport- en medische voorzieningen zijn op een korte fietsafstand aanwezig.

- Begane grond U komt binnen in een nette hal met de meterkast, toilet en de open trap naar de verdieping. De woonkamer is L- vormig, voorzien van een parketvloer en door de vele ramen extra licht. Het grote hoekraam biedt u een vrij uitzicht. Voor de liefhebbers van extra sfeer is een inzet-houtkachel aanwezig. De dichte keuken is ruim genoeg voor een bescheiden eettafel met stoelen. Het keukenblok dateert uit 1993, maar is voorzien van eiken fronten, dus oerdegelijk. De grote bijkeuken grenst direct aan de keuken en is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er is ook ruimte genoeg voor extra kasten. Vanuit de bijkeuken kun je naar de garage en naar de tuin. Vanuit de hal bereikt u de ruime slaapkamer (4.00 × 3.50) met eigen een badkamer met douche en wastafel.

- Eerste verdieping Deze verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, de grootste aan de voorzijde van de woning is circa 19 m², de twee slaapkamer aan de achterzijde zijn beide circa 10 m². Vanuit een van deze slaapkamers is er toegang tot de grote zolder boven de garage. Ook is de garageverdieping met een vlizotrap vanuit de garage bereikbaar. Een ruimte die ook zeer geschikt is als hobbyruimte.

- Tweede verdieping Boven de slaapkamers bevindt zich de bergzolder en is bereikbaar met een vlizotrap.

- Buiten Opvallend is de zeer ruime inrit en daarnaast de extra ruimte naast de garage, een ideale ruimte voor de caravanbezitter. De houten berging achter de garage leent zich uitstekend voor het stallen van de grasmaaier en tuinmeubelen. De achtertuin ligt op het noordwesten, dus gunstig op de zon. Een heerlijke plek voor een mooie lounge-set.

- In het kort
- Slaap- en badkamer op de begane grond
- Boven 3 slaapkamers en de 2e badkamer
- Grote (hobby) zolder boven de garage
- Extra parkeerruimte naast de garage

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Funda
Tiplijn