Te koop in Drenthe: vrijstaande woning sauna en twee garages

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning sauna en twee garages

EXLOËRVEEN - Te koop in ons mooie Drenthe; een complete woning met veel woon- en leefcomfort; uw eigen stukje paradijs in Drenthe aan de voet van het unieke historisch natuurgebied de Hondsrug.
* Moderne keuken met kookeiland.
* Twee garages met dubbele carport.
* Heerlijke sauna op bovenverdieping.
* Tuinhuisje met overkapping aan de vijver.
* Houtkachel in woonkamer én tuinkamer.
* Perceeloppervlakte 1.803m².

Indeling: entree, hal, toilet, garderobekast, woonkamer voorzien van houtkachel en authentieke massief houten vloer, zeer ruime keuken voorzien van veel kastruimte, kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een quooker, heerlijke tuinkamer met openslaande tuindeuren (ook voorzien van houtkachel), vanuit de keuken komt u op de veranda met buitenkeuken.

Verdieping: overloop met schuifdeur kasten met witgoed opstelling, 3 royale slaapkamers (waarvan 1 met schuifdeur kastenwand), complete badkamer met ligbad, inloopdouche met regendouche, toilet en dubbele wastafel alsmede naastgelegen 4 persoons sauna.

Info:

- Bij de woning is plaats genoeg voor auto en caravan, want naast de garage voor de auto is er tevens een ruime garage voor de caravan met daarvoor nog een grote carport die plaats biedt aan 2 auto’s.
- Op het dak van de woning bevinden zich 16 zonnepanelen (2017) die zorgen voor een laag energieverbruik.
- Fraai aangelegde tuin met eigen moestuin, tuinkas, fruitbomen, prachtige vijverpartij en ruim kippenverblijf met binnenhok.
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
- Vrij wonen en genieten van het buitenleven!

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Tiplijn