Te koop in Drenthe: Riante villa op toplocatie met royaal perceel van bijna 1500 m²

Te koop in Drenthe: Riante villa op toplocatie met royaal perceel van bijna 1500 m²

PATERSWOLDE - Deze bijzondere onder architectuur gebouwde robuuste villa is gelegen op een royaal perceel van bijna 1500 m²! De villa biedt velerlei mogelijkheden door haar ideale indeling.

Aan de voorzijde van dit woonhuis zijn 4 kamers gesitueerd. Deze ruimte is ideaal, mede gezien de aparte ingang en eigen toilet, als zijnde praktijkruimte, kantoor en/of werk aan huis. In de grote tuin kunt u door de vrije en zeer gunstige ligging op het zuiden in ieder seizoen heerlijk vertoeven en volop genieten van de zon en privacy.

De villa ligt in het dorp Eelde-Paterswolde met alle voorzieningen; meerdere supermarkten, scholen, musea, openbaar vervoer en bibliotheek ed.

INDELING:

Begane grond:

Entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, 4 kamers aan de voorzijde (eenvoudig samen te voegen en ideaal als kantoor dan wel praktijkruimte te benutten), royale lichte living met zitkuil en open haard, woonkeuken, bijkeuken, kelder en dubbele garage.
Eerste verdieping:

Overloop, riante master bedroom met naastgelegen badkamer voorzien van douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, 2 slaapkamers, tweede badkamer met douche, wastafel en toilet, zolder.
Tweede verdieping:

Royale middels vlizotrap te bereiken zolder.
BIJZONDERHEDEN:


Het betreft hier een prachtig onder architectuur gebouwde villa op een magnifiek perceel van bijna 1500 m²!

Foto 3 betreft een visualisatie/impressie van de buitenzijde (upgrade).

Zie: https://www.funda.nl/koop/paterswolde/huis-41264960-burg-jg-legroweg-11/.

Tiplijn