Te koop in Drenthe: Prachtige vrijstaande villa met een perceel van 1.900 m²

Te koop in Drenthe: Prachtige vrijstaande villa met een perceel van 1.900 m²

VALTHERMOND - Deze prachtige vrijstaande villa biedt rust, ruimte en comfort en weet binnen- en buitenleven op een zeer aangename manier te combineren. De woning is gelegen op een perceel van 1.900 m² en beschikt over een fraaie tuin met een buitenkeuken, ruime vrijstaande tuinkamer, terrassen, siervijver en een vrijstaande stenen garage.

De woning wordt verwarmd middels een warmtepomp en warmte-terugwin-installatie. Dit, in combinatie met de volledige isolatie, maakt dat de woning over een definitief energielabel A beschikt.

Valthermond heeft diverse voorzieningen waaronder een supermarkt, basisschool, medische voorzieningen en sportfaciliteiten en is centraal gelegen ten opzichte van Emmen, Stadskanaal en Exloo.

Bekijk vooral ook de 3d-tour door deze woning!

Indeling:
U betreedt het terrein via het elektrische hek. De oprijlaan van grind leidt langs de tuin naar de vrijstaande stenen garage. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. U komt binnen in de hal. Deze is, net als de rest van de begane grond, voorzien van een fraaie leistenen vloer met vloerverwarming. In de hal bevinden zich de meterkast, een berging, het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de woonkamer, master-bedroom met en-suite badkamer en de keuken.

De royale tuingerichte woon- en eetkamer (totaal ca. 59m²) beschikt over een houtkachel en grote openslaande deuren naar het terras en de achtertuin. De moderne half-open keuken (ca. 15m²) biedt veel bergruimte en is voorzien van een granieten werkblad, vier-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken/wasruimte (ca. 9m²) met de witgoedaansluitingen en een deur naar het pad langs de linkerzijde van de woning.

De master-bedroom op de begane grond is ca. 17m² groot en voorzien een kastenwand en en-suite badkamer. De badkamer (ca. 7,5m²) is uitgerust met een ligbad, inloopdouche en wastafel.

Eerste verdieping:
De trapopgang in de hal leidt naar de overloop op de eerste verdieping.
Hier bevinden zich twee royale slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 46m² groot. Hier zijn eenvoudig twee slaapkamers te realiseren; er bevindt zich reeds een tweede deur naar de overloop.
De kamer aan de voorzijde is ca. 43m² groot. Beide zijn voorzien van vloerbedekking.
De badkamer (ca. 6m²) beschikt over een inloopdouche, tweede toilet en een wastafel.
Vanuit de overloop bereikt u middels een vlizo-trap de bergzolder.

Tuinen:
De voortuin is grotendeels met grind bekleed en omzoomd door borders met bossage die veel privacy bieden.
De achtertuin is een fraai aangelegde, royale tuin met een siervijver, gazon en terras.
Aan het terras grenst een vrijstaande houten tuinkamer (ca. 33m²) met elektrische heater. Over de gehele voorzijde zijn schuifpuien aangebracht die in de zomer opengezet kunnen worden.
Aan de andere zijde van het terras bevindt zich een vrijstaande tuinkeuken. Deze is uitgerust met een oven, pizza-oven, afzuigkap, barbecue en rvs-gootsteen.
Achter in de tuin, aan het eind van de oprijlaan treft u de vrijstaande dubbele stenen garage (ca. 39m²) met berging en terras. Deze is eveneens geheel geïsoleerd en voorzien van elektra, verwarming, een buitenkraan en een elektrische garagedeur. De garage biedt ruimte aan een auto én bijv. een camper.
Boven de garage bevindt zich een zolderkamer (ca. 21m²), toegankelijk via de vaste trap.

Bijzonderheden:
* Royale vrijstaande villa;
* 2 badkamers, 3 slaapkamers. Extra slaapkamers zijn eenvoudig te realiseren;
* Verwarming en warmwater d.m.v. warmtepomp en WTW-installatie;
* Vloerverwarming en balansventilatie;
* Definitief energielabel A;
* Schitterende tuin met tuinkamer, tuinkeuken, siervijver en terras.

Zie: https://www.funda.nl/koop/valthermond/huis-87626302-zuiderdiep-215-a/.

Tiplijn