Te koop in Ubbena: Een sfeervolle woonboerderij

Te koop in Ubbena: Een sfeervolle woonboerderij

UBBENA - Een sfeervolle woonboerderij met het volledige woonprogramma op de begane grond, die zo betrokken kan worden. Met een weids uitzicht en toch dicht bij de stad Groningen en Assen met alle voorzieningen. Deze vrijstaande woning is zeker een bezichtiging waard. De woonboerderij is gelegen op een kavel van 710 m2 en dateert uit 1920, maar is in 1985 verbouwd en in 2007 uitgebouwd. De woning is dan ook prima geïsoleerd.

Bij binnenkomst kom je in een ruime hal met toegang tot de, aan de voorzijde gelegen, woonkamer met zitgedeelte en eethoek. Er is een dichte keuken die eventueel ook open gemaakt kan worden. Vanuit de hal is er toegang tot een royale slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin en een verrassend fraaie badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en heerlijk ligbad.
Op de verdieping bevindt zich een ruime overloop, die toegang biedt tot twee slaapkamers (resp. 26 en 13 m2).

Het betreft dus een woning die zo betrokken kan worden.

De ruime oprit met vrijstaande garage maakt het plaatje compleet. Evenals de tuin aan de zuidkant van de woning, waar het heerlijk vertoeven is en waar je de zon onder ziet gaan achter het weiland met de geitjes.

Kenmerken:

- Vrij uitzicht aan zowel de voor als de achterzijde - Woning is gemoderniseerd - In uitstekende staat van onderhoud - Voorzien van 20 zonnepanelen - Gelegen op fietsafstand van Assen

Zie: https://www.funda.nl/koop/ubbena/huis-41266979-asserstraat-111/

Tiplijn