Te koop in Drenthe: unieke vrijstaande villa met rietgedekte kap

Te koop in Drenthe: unieke vrijstaande villa met rietgedekte kap

EMMEN - Midden in Emmen aan de rand van het centrum ligt deze unieke vrijstaande villa met rietgedekte kap. Deze prachtige woning ligt op een kavel van 2292 m² en heeft een grote schuur met garage voor twee autos op het terrein.

Dit bijgebouw is tevens uitermate geschikt als kantoor-/praktijkruimte .
Deze rietgedekte woning is in dezelfde stijl gebouwd als de woningen aan de Boskamp, het geheel heeft een fraaie Engelse sfeer.

Indeling:
Ruime hal met vide, royale L-vormige woonkamer met haardpartij, openslaande deuren naar het terras op het zuid/westen, doorgang naar de keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en met aparte eetruimte ernaast (ook te gebruiken als slaapkamer), bijkeuken, vanuit de hal is het toilet en de kelder te bereiken. Eerste verdieping: overloop, vier mooie royale slaapkamers waarvan één met aparte badkamer voorzien van een bad, toilet en douchehoek. Op deze verdieping bevindt zich ook een tweede badkamer met een wastafel, douche en een toilet.
Tweede verdieping: vlizotrap naar zeer ruime geïsoleerde zolder.

- fraai ingedeelde tuin met verrassende elementen
- bijgebouw geschikt voor diverse doeleinden (voorzien van 2 paardenboxen, ruime open zolder (mancave) en aparte heteluchtverwarming), eventueel ook te gebruiken als kantoor-/werk- of praktijkruimte.
- alle gewenste voorzieningen op loopafstand
- nabij het ziekenhuis en in bosrijke omgeving
- alleen een bezichtiging geeft u een goed beeld van deze woning

Zie: https://www.funda.nl/koop/emmen/huis-41151405-oosterstraat-27/

Tiplijn