Te koop in Drenthe: stijlvol vrijstaand woonhuis met zeer ruime garage

Te koop in Drenthe: stijlvol vrijstaand woonhuis met zeer ruime garage

BEILEN - Stijlvol VRIJSTAAND WOONHUIS met een zeer ruime garage waardoor er volop mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld de combinatie wonen-werken of hobbyruimte aan huis. De tuin biedt volop privacy, de woning staat op een ruim perceel van 567m² eigen grond.

De woonwijk Noordveen is een groene, kindvriendelijke wijk op fietsafstand van het centrum van Beilen. Hier zijn een tal van voorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, voortgezet onderwijs, (sport)verenigingen, zwembad en een NS-station. De wijk kenmerkt zich door het vele groen in combinatie met waterpartijen.

BEGANE GROND
Entree in hal met garderobe, toilet, meterkast en stijlvolle trapopgang. De ruime woonkamer met half open keuken (ca. 46m2) heeft aan de voorzijde een erker. De lichte keuken heeft een een gaskookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combi-magnetron en volop bergruimte. Aan de keuken is een bijkeuken met aansluiting met het witgoed. Aan de achterzijde van de woning is een riante garage (ca. 60m2).

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers (ca. 13m2, ca. 13m2 en ca. 12m2). De badkamer (ca. 8m2) heeft een douche, toilet, wastafel en een ligbad.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap bereik je de ruime tweede verdieping. Hier is een vierde slaapkamer (ca. 10m2) en een berging (ca. 16m2). Het is eenvoudig hier een vijfde slaapkamer te realiseren waarbij er nog volop bergruimte blijft.

TUIN
De tuin kent volop privacy en verschillende terrassen om op te zitten.

GARAGE
De diepe garage heeft een hoog plafond en is voorzien van een betonvloer. Het is mogelijk met meerdere autos op eigen terrein te parkeren. Daarnaast beschikt de garage over krachtstroom, water en een aansluiting voor een toilet.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
- Royaal woonprogramma en volop lichtinval;
- Vier slaapkamers met de mogelijkheid om eenvoudig een vijfde te realiseren;
- Riante garage waardoor wonen-werk combinatie mogelijk is;
- Ruime achtertuin met volop privacy;
- Volledige geïsoleerde woning, energielabel B;
- Buitenschilderwerk is voor het laatst gebeurd in juli/augustus 2019;
- Op fietsafstand van diverse voorzieningen

Zie: www.funda.nl/koop/beilen/huis-41265878-noordveen-13

Tiplijn