Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met sauna, zwembad en 23.030 m² eigen grond Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met sauna, zwembad en 23.030 m² eigen grond

DROUWEN - Welkom in uw eigen duurzame paradijsje! Deze moderne, energiezuinige villa ademt rust, ruimte en licht. Op deze uniek gelegen bosrijke plek, met maar liefst 23.030 m² eigen grond, heeft u echt alle privacy.

Het geheel is fantastisch gelegen tussen bossen en heidevelden en toch zijn alle voorzieningen in de buurt.

Deze royale villa is goed onderhouden en biedt u 260 m² aan woonoppervlak met een verrassende indeling en vele woon- en werkmogelijkheden. Er zijn twee woonlagen die beide beschikken over alle voorzieningen en speels zijn ingedeeld. Beide verdiepingen zijn afzonderlijk van elkaar zelfstandig te bewonen: u vindt er alles wat u nodig heeft. Er is bovendien een tweede entree, waardoor dit huis zich niet alleen perfect leent voor dubbele bewoning, maar ook voor kleinschalige initiatieven of een kantoor of praktijk aan huis.

Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen middels een wandeling door eigen bostuin of een verfrissende duik in uw verwarmde privé-zwembad. Of zoek de warmte op van de gezellige kachel in de living, of de sauna in een van uw badkamers.

Woonlaag 1
U komt de bovenste woonlaag binnen via een hal/entree met trapopgang, garderobe en apart toilet. De hal brengt u naar een tuingerichte living die baadt in het daglicht en ruim en sereen aanvoelt. De glas-in-lood raampjes vormen een fraai detail. U kunt zich hier warmen bij een sfeervolle houtkachel en er is een toegang tot het ruime dakterras. Wanneer u doorloopt bereikt u de leefkeuken, die compleet is en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft een luxe, robuuste uitstraling. De plafonds van de living en de leefkeuken zijn voorzien van een lichtbuis, voor extra daglichttoetreding. Deze woonlaag biedt u verder een slaapkamer (met toegang naar het dakterras) en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Woonlaag 2
Het souterrain biedt u een complete tweede woonlaag. U bereikt deze via de trap op de bovenste verdieping, of buitenom via de eigen entree. Deze brengt u naar een royale hal die geschikt is voor vele doeleinden, privé alsook zakelijk. Zo zou deze hal uitstekend kunnen fungeren als ontvangst- of wachtruimte voor uw klanten of cliënten. Er is een grote leefkeuken in een lichte kleurstelling met toegang tot de tuin en een pelletkachel die warmte en gezelligheid biedt. Het souterrain biedt u verder nog 3 slaapkamers, of hobbyruimten, kantoren, behandelruimten… vult u maar in! Er is een nette badkamer met douche, wastafel, toilet en uw eigen privé-sauna. Daarnaast zijn er nog een wasruimte, een bergruimte en een garage.

Tuin
Hoeveel rust en privacy had u gewenst? U vindt het op deze fantastische locatie! Desgewenst kunt u zelfs heerlijk verdwalen op uw eigen 23.030 m² metende bosperceel, dat volledig omheind is middels een hekwerk. In de beschutte achtertuin voelt u zich bijna alleen op de wereld. De op het zuidwesten gelegen tuin is diep en zeer besloten, want omgeven door bomen en bosgrond. Er is een terras met verwarmd zwembad en verderop zijn een chalet en een vijver met kleine steiger voor u aangelegd. Naast de inpandige garage met berging vindt u in de tuin nog een extra schuur/berging met overkapping voor uw spullen en haardhout.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

Tiplijn