Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met aanbouw en 4 slaapkamers

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met aanbouw en 4 slaapkamers

DROUWEN - Vrijstaand wonen met een landelijk uitzicht en geen zin in klussen maar de verhuisdozen uitpakken en wonen? Deze levensloopbestendige woning biedt het u!

De woning is door de huidige eigenaar gereed gemaakt vanaf november 2020 tot augustus 2021 voor u als nieuwe bewoner(s). De woning is voor u vergroot door de aanbouw van een royale slaapkamer en moderne badkamer.

Op de verdieping vindt u nog 3 slaapkamers en een extra compleet gemoderniseerde badkamer. De inpandig bereikbare royale garage/berging biedt u veel praktische bergruimte. De woning is voorzien van een moderne keuken, 2 moderne badkamers, keurig nette wand- en nieuwe vloerafwerking. Een overzicht van de complete verbouwing ziet u onderaan deze omschrijving. Kom eens kijken bij deze woning en overtuig u zelf van het wooncomfort die deze woning u te bieden heeft.

Indeling:

Begane grond: hal (ca. 8,5m²), ruim toilet met urinoir en wandcloset, slaapkamer (ca. 25m²) met inpandig bereikbare moderne luxe badkamer (ca. 13,5m²) met wastafelmeubel, ligbad en douchehoek, bijkeuken met witgoedaansluitingen, woonkamer (ca. 52,4m²) met schuifpui en open keuken voorzien van apart eiland, natuurstenen blad en apparatuur (combioven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser).

1e Verdieping: overloop (ca. 5,4m²), slaapkamer (ca. 15,8m²), slaapkamer (ca. 11m²), badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, slaapkamer (ca. 11,5m²).

2e Verdieping (via schuiftrap bereikbaar): zolderruimte.

Handig om te weten:
De huidige verkoper heeft voor u de volgende zaken aangepakt:

Buitenom:
- gevels gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd;
- schuifpui geplaatst aan de zuidkant van de woonkamer;
- bitumen laag op het platte dak vernieuwd en geïsoleerd;
- tuin opnieuw aangelegd;

Binnen:
- begane grond vergroot door de aanbouw van een royale slaapkamer en badkamer;
- indeling van de woonkamer veranderd waardoor er een royale living is ontstaan met open keuken;
- toilet vernieuwd;
- geheel geschilderd;
- plafond-, wand- en vloerafwerking opnieuw gerealiseerd;
- op de verdieping de badkamer gemoderniseerd.

Drouwen is een prachtig zanddorp direct op de Hondsrug en in een bosrijke omgeving gelegen. Drouwen ligt op ca. 3 km van Borger met uitgebreide voorzieningen en prima busverbindingen naar Emmen, Assen en Groningen. Deze centrumplaatsen zijn met de auto binnen een half uur te bereiken. Drouwen zelf heeft een basisschool. De woning ligt op 3 minuten lopen van het natuurgebied "Drouwenerzand" waar u lang kunt wandelen en mountainbiken.

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Tiplijn