Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers

SMILDE - Een vrijstaande levensloopbestendige woning met totaal 5 slaapkamers, 2 badkamers, ruime oprit, vrijstaande garage, carport, bijkeuken en fantastische tuin met volop privacy.

De woning is gelegen op een perceel van ca. 1.650 m² aan een rustige weg, aan de rand van het bos, nabij de voorzieningen zoals sportfaciliteiten, scholen en winkels.

BEGANE GROND

Entree in hal met toiletruimte en moderne meterkast. Vanuit de tuingerichte woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de fraaie achtertuin. Slechts de tuindeur scheidt de woonkamer van het terras. De keuken is gelegen naast de woonkamer en is voorzien van een in 2012 geplaatste inbouwkeuken, uitgevoerd in lichte neutrale kleuropstelling in U-opstelling met natuurstenen werkblad. De keuken is voorzien van een koelkast, stoomoven, koffiemachine, vaatwasser, 4-pits gasplaat + wokbrander en afzuiging. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar met witgoedaansluiting en de opstelling van de cv-installatie. Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot de kelder, alwaar u naast veel bergruimte de waterontharder aantreft.

Aan de voorzijde van de woning, bereikbaar via de hal, liggen 2 slaapkamers. Een slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en de andere slaapkamer heeft 2 inbouwkasten en geeft direct toegang tot de op deze verdieping gelegen badkamer. De badkamer is uitgerust met vloerverwarming, wastafel in meubel, extra toilet en douchehoek.

VERDIEPING
Lichte overloop met toegang tot drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een wastafel in meubel en een slaapkamer heeft een wastafel. Vanaf de overloop zijn de toiletruimte en de doucheruimte te bereiken. Achter de knieschotten van deze verdieping bevindt zich veel bergruimte.

TUIN EN GARAGE
De royale tuin met grote vijver is verzorgd aangelegd en biedt volop privacy, mede door het ontbreken van achterburen. Er zijn meerdere terrassen om te genieten van de tuin. De royale garage is voorzien van een bergzolder en elektra. Een houten berging met aansluitend kippenhok biedt extra bergruimte.

Kenmerken & specificaties
- Levensloopbestendige woning op mooi perceel van 1.650 m²;
- Fraaie aangelegde achtertuin met volop privacy, meerdere terrassen en mooie natuurlijke vijver;
- 2 slaapkamers op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping;
- Complete en moderne badkamer op de begane grond;
- Gerenoveerde moderne toiletruimte;
- Doucheruimte en separaat toilet op de bovenverdieping;
- Definitief energielabel C;
- Geheel voorzien van isolerende beglazing, muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie;
- Schilderwerk buitenom is uitgevoerd in 2016;
- Nefit cv-ketel, eigendom, bj. 2008;
- Royale en speelse woning op een zeer fraaie lokatie;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere voertuigen;
- Ruime carport met goede hoogte, waardoor mogelijk ook geschikt voor camper of caravan.

Bent u net zo enthousiast over deze woning als de makelaar zelf? Bel ons kantoor en laat een bezichtigingsafspraak inplannen zodat u zichzelf kunt overtuigen wat Beukenlaan 8 u te bieden heeft.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/smilde/huis-42682998-beukenlaan-8

Tiplijn