Te koop in Drenthe: onder architectuur gebouwde vrijstaande Lofthome

Te koop in Drenthe: onder architectuur gebouwde vrijstaande Lofthome

BEILEN - Gesitueerd op een perceel van ruim 7600m2, grenzend aan het natuur- en recreatiegebied Het Blauwe Meer, staat deze onder architectuur gebouwde vrijstaande Lofthome.

Deze modern vormgegeven en gasloze woning is opgeleverd in 2020 en wat direct in het oog springt is de geheel uit glas bestaande achtergevel, van waaruit u een schitterend uitzicht heeft over de landerijen en natuur. Naast de woning staat een ruime geïsoleerde schuur (7 x 12 meter) met overheaddeur.

INDELING:
Begane grond: royale entree/hal met vide, toilet (wandcloset met fonteintje) en een fraaie designtrap naar de verdieping; een royale living met open keuken (circa 53m2) met een prachtig uitzicht en veel lichtinval dankzij de grote glaspui. Via een brede schuifpui is het (nog aan te leggen) buitenterras toegankelijk. De lichte moderne keuken (eigen ontwerp) is voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en een kook-/spoeleiland met inductie-kookplaat, kokend water kraan, waterfilter en plafondafzuiging. Vanuit de hal toegang tot de ruime bijkeuken met wasmachine/droger-opstelling en deur naar buiten. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime werk/slaapkamer van circa 27m2 met een vrij uitzicht op de Beilervaart.

1e verdieping: ruime overloop/study met een prachtige in glas uitgevoerde balustrade en een open verbinding met de woonkamer; de grootste slaapkamer is circa 26m2 groot en heeft een walk-in-closet. Daarnaast is er nog een 2e slaapkamer (circa 10m2) en een moderne badkamer voorzien van ruime inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

OMGEVING & LIGGING:
Deze exclusieve en duurzaam gebouwde woning is gesitueerd aan de Beilervaart tussen de plaatsen Beilen en Smilde, beide op 5 autominuten afstand. In deze gezellige dorpen zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig (winkels, scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer). Vanuit Beilen is er bovendien een uitstekende treinverbinding richting Groningen of Zwolle en ook de toerit naar A28 en N381 bevindt zich hier. Achter de woning, op circa 10 minuten lopen, bevindt zich het natuur- en recreatiegebied het Blauwe Meer waar u heerlijk kunt wandelen of een duik in het water kunt nemen. Ook de Nationale Parken Het Drents Friese-Wold en Dwingelderveld bevinden zich op korte afstand. Met de vele wandel-, fiets- en ruiterpaden kunt u hier onbeperkt genieten van de prachtige en uitgestrekte Drentse natuur.

EXTRA INFO & STERKE PUNTEN:
- prachtige houten vloer op begane grond en verdieping
- gehele woning voorzien van vloerverwarming
- verwarming middels lucht-water warmtepomp i.c.m. 14 zonnepanelen
- optimaal geïsoleerd en voorzien van triple beglazing
- buitenom onderhoudsvrij (geen buitenschilderwerk)
- geïsoleerde schuur v.v. werkbanken, kasten en alle nuts-voorzieningen
- eventueel nog 4000m2 aangrenzende grond bij te kopen

Zie: www.funda.nl/koop/beilen/huis-42689267-beilervaart-97-a

Tiplijn