Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis met blokhut en grote tuin

Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis met blokhut en grote tuin

BEILEN - Fraai gelegen vrijstaand landhuis met aangebouwde garage, blokhut met praktijkruimte en een verzorgde tuin met terras op zon.

Deze royale woning ligt aan de rand van de kindvriendelijke nieuwbouwwijk Nagtegael, nabij diverse speelvoorzieningen. De woonwijk is op loop-/fietsafstand gelegen aan natuurgebied Het Terhorsterzand, met heerlijke fiets- en wandelmogelijkheden.

Het NS-station is eveneens nabij de woonwijk gelegen, evenals het winkelgebied, sport- en onderwijsvoorzieningen. Op- en afrit van de A28 (Groningen-Zwolle) ligt op enkele autominuten afstand van de woonwijk.

- Bouwjaar 2004;
- Kavelgrootte 784 m²;
- Energielabel A;
- Uitstekend geïsoleerd, dus energiezuinig;
- Voorzien van 20 zonnepanelen;
- Verwarming middels CV, vloerverwarming op de begane grond en een sfeervolle pelletkachel in de woonkamer;
- Voorzien van zonnecollectoren en -boiler t.b.v. warm water.

INDELING
Begane grond: hal/entree, toilet, royale woonkamer (circa 50 m²) met pelletkachel en met openslaande deuren naar het zonneterras, moderne open keuken in lichte kleurstelling en voorzien van alle inbouwapparatuur, slaapkamer met airco en nette badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en badmeubel. Via de hal doorgang naar de dubbele garage. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop/vide, twee grote slaapkamers met de mogelijkheid voor het realiseren van twee extra slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: via vlizotrap naar de royale bergzolder.

Zie: www.funda.nl/koop/beilen/huis-42688072-kamperfoeliehof-19

Tiplijn