Te koop in Drenthe: landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met garage

Te koop in Drenthe: landelijk gelegen vrijstaand woonhuis met garage

NIEUW-DORDRECHT - Landelijk gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage en een bijgebouw geschikt voor meerdere doeleinden.

Indeling: royale hal/entree. Vanuit de hal bereikt u de royale woonkamer met een gashaard alsmede de half open keuken (gezamenlijk ca. 65 m2). De sfeervolle woonkeuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een 5 pits gaskookplaat en een combimagnetron. Vanuit de genoemde hal bereikt u tevens het toilet (voorzien van een hangcloset), een infrarood sauna, een slaapkamer (ca. 14 m2) en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een inloopdouche. De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en is voorzien van een luxe kastenwand. De gehele begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming en is voorzien van een keramische parketvloer.

1e verdieping: trapopgang met vide, ruime overloop, toilet, 2 royale slaapkamers (respectievelijk ca. 26 m2 en 20 m2).

Bijgebouw:
Het bijgebouw is geschikt voor meerdere doeleinden zoals (extra) woonruimte, een bed-and-breakfast of is eventueel te gebruiken als kantoorruimte. Het is thans in gebruik als woonruimte. Indeling bijgebouw: hal/entree, toilet, woonkamer en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (gezamenlijk ca. 34 m2), slaapkamer (ca. 14 m2), een badkamer en een bijkeuken.

Rondom het object is een ruime en mooi aangelegde tuin aanwezig met diverse terrassen en een sfeervolle overkapping alsmede een verwarmd zwembad.

Extra info:
- muren en dak zijn geïsoleerd
- energielabel C
- voorzien van zonnepanelen
- garage ca. 40 m2
- perceeloppervlak 3193 m2 eigen grond
- levensloopbestendig wonen. Baden en slapen op de begane grond.

Het centrum van Emmen is op slechts enkele autominuten bereikbaar en ook de oprit van de A37 is in de nabijheid.

Zie: www.funda.nl/koop/nieuw-dordrecht/huis-88049356-klazienaveensestraat-73

Tiplijn