Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met meerdere kamers en grote tuin

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met meerdere kamers en grote tuin

WACHTUM - Met een zeer goede ontsluiting tot de A37 en de N34 bent u in mum van tijd in Zwolle en Groningen. En toch is het in deze woning fluisterstil door de gunstige ligging tussen de bomen en hoor je de vele vogels fluiten en tjirpen in deze oase van rust en ruimte.

Hier hoef je niet langer aan de keukentafel te werken! Je kunt hier (allebei?) je eigen kantoor inrichten zodat je echt de deur ’s avonds achter je dicht kunt trekken. En als je dan ’s avonds ‘thuis komt’ dan kun je zo de verwarmde garage met smeerput induiken om nog wat te klussen, of natuurlijk gewoon even lekker bij de houtkachel genieten van het vuur. Met een perceel van maar liefst 601m2 kunnen ook de tuiniers hun ei kwijt, en met het staatsbos van Gees en natuurgebied ‘de Klencke” praktisch om de hoek kunnen de natuurliefhebbers hun hart ophalen. Ook voor een gezin met kinderen is deze woning een schot in de roos. Alle kinderen een eigen slaapkamer en op de dorpsschool van Wachtum krijgt uw kind nog echt de aandacht die het verdiend.

Deze woning heeft genoeg ruimte om een B&B aan huis te beginnen, of misschien wel kantoor weg van kantoorruimtes te bouwen, een gamesroom of een meditatiekamer, of een bedrijf aan huis…of… Deze royale woning biedt u de ruimte waar u altijd al van gedroomd heeft….en meer.

Het rustige dorpje Wachtum ligt ten noorden van Coevorden en Dalen. Het dorp bestaat uit drie gedeelten met ieder een eigen buurtvereniging: Westereind, Middendorp en Oostereind. De historische geografie van Wachtum dateert vanaf de Middeleeuwen en is bekend als een es- als streekdorp. In Westereind en Olde hoek zijn de boerderijen schijnbaar ordeloos gerangschikt. In Oostereind staan ze op één rij langs de weg.

De veelal riet gedekte boerderijen waarvan de meeste met een woonbestemming, geven het dorp een markante uitstraling. Het aantal inwoners schommelt tussen de 350 en 400.

Wat is er zo speciaal aan deze woning?
- Het is een ruime woning. Alle kinderen een eigen slaapkamer en toch nog ruimte voor een hobbykamer
- Zes slaapkamers op de 1e verdieping, twee op de 2e verdieping
- Mogelijkheid tot slapen op de begane grond, of 2 werk/kantoor ruimtes
- Ruime provisiekelder
- Verwarmde garage met smeerput en werkruimte
- Verwarming door middel van comfortabel hete luchtsysteem fabrikant Brink
- Energie zuinige woning met 24 zonnepanelen (Energielabel B)
- Vrijstaande houten tuinberging met terras overkapping
- Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
- Op het zuidwesten gerichte beschutte tuin (ideaal op de zon gericht)
- Op 10 minuten fietsafstand naar het dorpscentrum van Dalen met diverse winkels, supermarkt en horeca gelegenheden, maar ook een treinstation voor het traject Emmen-Zwolle.
- Schitterende wandel- en fietsroutes in nabije omgeving.

Indeling:
Begane grond: Entree met garderobe, meterkast en toiletruimte, toegang tot kelder, Woonkamer, Woonkeuken, Kantoor 1/slaapkamer, Kantoor 2/slaapkamer, Bijkeuken, extra toilet, Opstelruimte Brink hete lucht verwarmingsketel, Garage met smeerput en werkruimte

1e Verdieping: Overloop met trapopgang en vide, 6 ruime slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel

2e verdieping: (bereikbaar via vaste trap): 2 slaapkamers en opslagruimte Buiten: Tuinberging met overkapping, houthok, en achterom

Wat vindt je in de omgeving?
- Wildlands Avonturenpark Emmen
- Atlas theater te Emmen
- Bioscoop Kinepolis te Emmen
- Gezellige ‘markten’ in het centrum van Dalen, Hoogeveen, Emmen en Sleen
- Sub tropisch zwemparadijs ‘De Huttenheugte’
- Recreatie/zwemplas ‘De Kibbelkoele’
- Smalspoormuseum in Erica
- "Ellert en Brammert" te Schoonoord
- Veenmuseum in Barger-Compascuum
- Plopsa indoor te Coevorden

Zie: www.funda.nl/koop/wachtum/huis-88028676-hakstee-9