Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis met overdekt terras

Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis met overdekt terras

BEILEN - Prachtig gelegen vrijstaand landhuis (Zweedse houtskeletbouw) met een royale berging met overkapping, een overdekt terras en een verzorgde tuin op zon, met vijverpartij.

Het geheel is op een zeer gewilde locatie gelegen, nabij alle voorzieningen dat het dorp Beilen biedt, zoals winkels, scholen (bo en vo), manege, voetbalvelden, sporthal, enzovoort. Op- en afrit van de A28 (Groningen-Zwolle) en de N381 (Emmen-Drachten) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het riante dorp Beilen ligt centraal nabij vele natuurgebieden, zoals het Dwingelderveld, het Hijkerzand en het Hijkerveld.

- Bouwjaar 2000;
- Kavelgrootte 1.485 m²;
- De woning is zeer goed geïsoleerd middels onder andere vloer-, muur en dakisolatie en triple beglazing;
- Verwarming en warm water via heteluchtverwarming (Thermo Air) en CV-ketel (Remeha HR).

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, royale L-vormige woonkamer met open haard en met openslaande deuren naar zonneterras, een ruime woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met toegang tot de provisiekelder, een royale slaapkamer (circa 19 m²) en nette badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet, urinoir en sauna.

Eerste verdieping:
Via royale trapopgang naar overloop/vide, 4 slaapkamers waarvan 1 met loggia, bergruimte en een 2e badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikbare zolderberging.

Zie: www.funda.nl/koop/beilen/huis-42667212-hijkerweg-19

Tiplijn